Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný minimalistický biely príborník Urbano s chrómovou podstavou s dvomi dvierkami a tromi zásuvkami 180 cm

EM32676

Príborník Urbano je ideálnym spojením minimalistického súčasného talianskeho dizajnu a funkčnosti. Kombinácia lesklej bielej farby a chrómu pôsobí ľahkým a vzdušným dojmom, ktorý vizuálne nezaťaží interiér a prinesie do vašej jedálne nádych uhladeného moderného luxusu.

Oceníte bohatý úložný priestor, ktorý vám poskytnú tri nad sebou umiestnené zásuvky a dvojdverová skrinka. Interiér skrinky je horizontálne a vertikálne predelený priečkou na štyri rovnaké police. Dvierka aj zásuvky sú vybavené soft close systémom pre jemné zatváranie a majú hladký povrch bez úchytiek.

Úložný priestor je vyrobený z kvalitných MDF dosiek a pokrýva ho žiarivý biely náter s lesklým finišom. Táto povrchová úprava výborne korešponduje s podstavou z nehrdzavejúcej ocele v lesklom chrómovom prevedení. Príborník pôsobí ultra moderným dojmom, k čomu prispieva aj jeho striktne lineárna silueta.

Podstava zabezpečuje skvelú stabilitu a zároveň pôsobí ako minimalistický dekoratívny prvok. Má asymetrický geometrický charakter a tvorí ju dvojica nožičiek umiestnených v strede kratšej strany a dvojica paralelne umiestnených nožičiek pod stredom dvojdverovej skrinky. Nožičky sú na zemi prepojené krížovou spojnicou a na zadnej strane v strede zásuvkového priestoru sa nachádza piata nožička. Línia prednej nožičky prečnieva do úložného priestoru a zvýrazňuje vnútornú stranu dvierok.

Príborník je ideálnym doplnkom do moderne zariadenej jedálne v svetlých farbách. Môžete ho skombinovať s ďalším nábytkom zo skla či s lesklými chrómovými alebo zrkadlovými prvkami. Ak vás očaril minimalistický koncept súčasného talianskeho dizajnu, objavte ďalšie luxusné kúsky v našej ponuke z rovnakej kolekcie Urbano. V prípade záujmu o iné farebné prevedenie nás kontaktujte.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 729,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Urbano

Podobný tovar v kategórií Príborníky a komody

Podobné produkty Moderné príborníky a komody

►Luxusné príborníky a komody ►Moderný štýlový nábytok ►Lesklý moderný nábytok ►Chrómový štýlový nábytok ►Obdĺžnikový ►Uzavrený ►S nožičkami ►Prekrížené nožičky ►So zásuvkami ►S dvierkami ►S poličkami ►S úložným priestorom ►MDF ►Kov - Chróm ►Biela ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku v talianskom štýle Urbano ►Moderné príborníky a komody