Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderný art deco príborník Vita Naturale s dvomi dvierkami a tromi policami v orechovej hnedej farbe so zlatými detailmi 210 cm

EM32630

Príborník Vita Naturale spája moderný taliansky dizajn s eleganciou art deco štýlu. Drevo prinesie do vašej jedálne príjemný teplý naturálny prvok, zatiaľ čo zlaté detaily dodávajú nábytku luxusný vzhľad.

Okrem pôsobivého vizuálu vás poteší aj veľké množstvo úložného priestoru. V strede sa nachádzajú tri nad sebou umiestnené zásuvky a na stranách sú umiestnené jednodverové skrinky, predelené vnútri policou z pevného bezpečnostného skla. Dvierka aj zásuvky disponujú soft close systémom, ktorý zaručuje ich jemné a tiché zatváranie.

Vplyv estetiky art deco štýlu sa odráža na tvare nábytku a kombinácii dreva s luxusnou zlatou farbou. V siluete prevládajú rovné línie a hladké povrchy, avšak vizuálu dominujú výrazne zaoblené predné rohy. Zakrivenie pôsobí elegantným dojmom a zjemňuje inak lineárny dizajn. Úložný priestor je vyrobený z pravej orechovej dyhy. Jej svetlá hnedá farba a jemná kresba letokruhov pôsobí naturálnym dojmom a teplý charakter tejto farebnej palety výborne korešponduje so žiarovými zlatými detailmi z nehrdzavejúcej ocele.

Tvar podstavy je tiež inšpirovaný art deco nábytkom a tvoria ju štyri valcovité nožičky prepojené vo vrchnej časti charakteristickou spojnicou. Rovnaký tvar majú aj lineárne úchytky dvierok, ktoré vytvárajú zaujímavý dekoračný prvok no zároveň zachovávajú koncept minimalistického dizajnu.

Príborník je skvelou voľbou do moderne zariadenej jedálne, ktorej chcete dodať nádych luxusu. Môžete ho skombinovať s jedálenským stolom či stoličkami so zlatými nožičkami. Ak vás očarila fúzia prírodných prvkov a moderného talianskeho dizajnu, objavte ďalší  nábytok z rovnakej kolekcie Vita Naturale v našej ponuke. Ak máte záujem o iné farebné prevedenie, kontaktujte nás.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

2 799,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobný tovar v kategórií Príborníky a komody

Podobné produkty Art deco príborníky a komody

►Luxusné príborníky a komody ►Art-deco nábytok ►Moderný štýlový nábytok ►Obdĺžnikový ►Uzavrený ►S nožičkami ►So zásuvkami ►S dvierkami ►Kov ►Hnedá ►Drevo / Masív ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale ►Moderné príborníky a komody ►Art deco príborníky a komody