Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný art deco obdĺžnikový čierno zlatý čalúnený príborník Millie s kovovou konštrukciou 180 cm

EM32605

Luxusný art deco príborník sa nesie v jemných rovných líniách v čiernej a zlatej farbe, ktorý obzvláštni váš domov. 

Príborník je vyrobený z tvrdého masívneho dreva doplnený o pevnú kovovú konštrukciu v obdĺžnikovom tvare. Príborník disponuje štyrmi dvierkami, ktoré sú potiahnuté kvalitnou eko kožou v čiernej farbe,  ktora dodáva príborníku luxusný nádych. Obvod dvierok lemujú tenké kovové línie v zlatej farbe. Podlhovasté rukoväte v zlatej antickej farbe skvelo ladia s ostatnými detailmi príborníka. Vo vnútri príborníka nájdeme dve police tvoriace štyri úložné priestory, kde si pohodlne uložíte jedálenský riad či dekorácie. Vrchná doska rovnakej čiernej farby ako poťahová eko koža má výraznú štruktúru letokruhov čo príborníku dodáva prírodný moderný nádych. Konštrukcia nožičiek príborníka je z kovových tyčí, ktoré sú v starozlatej či v mosadznej farbe tak ako ostatná výzdoba príborníka čo len zvýrazňuje art deco a retro nádych príborníka.

Príborník Millie odporúčame kombinovať s art deco tmavým čiernym nábytkom či zlatým art deco nábytkom, ktorý doladí a zdokonalí vizuál vašej jedálne a tak aj spríjemní váš čas strávený v nej.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

2 419,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Príborníky a komody

Podobné produkty Art deco príborníky a komody

►Luxusné príborníky a komody ►Art-deco nábytok ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►Luxusné kožené sedačky, kreslá a nábytok z pravej kože ►Obdĺžnikový ►Uzavrený ►S nožičkami ►S dvierkami ►S poličkami ►S úložným priestorom ►Drevo / Masív - Dub ►Kov ►Čalúnený - Koža ►Čierna ►Zlatá ►Preglejka ►Nábytok v Glamour štýle ►Moderné príborníky a komody ►Art deco príborníky a komody