Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný vidiecky štvordverový príborník Binos z dubového dreva v naturálnej svetlej hnedej farbe s vymytým náterom 225 cm

EM32583

Príborník Binos vás očarí svojím vintage pôvabom a eleganciou vidieckeho štýlu. Drevo dodá jedálni pocit tepla a priestor zútulní. Oceníte aj bohatý úložný priestor v jednej dvojdverovej a dvoch jednodverových skrinkách.

Príborník je vyrobený z kvalitnej orechovej dyhy v charakteristickej svetlej hnedej farbe. Povrch je upravený svetlým náterom, ktorý je následne vymytý a dodáva nábytku originálny vintage vzhľad. Farba usadená v hlbších štruktúrach dreva pomáha zvýrazniť kresbu letokruhov a podčiarkujú prírodný charakter materiálu.

Silueta príborníka je inšpirovaná vidieckym nábytkom. V strede sa nachádza dvojdverová skrinka, ktorá je mierne vysunutá dopredu a po jej stranách sú umiestnené dve jednodverové skrinky. Úložný priestor vo vnútri predeľuje polica. Dvierka, rovnako ako aj bočné steny, majú kazetový dizajn s vyvýšeným rámom. Otvárajú sa pomocou okrúhlych kovových úchytiek v bronzovom farebnom prevedení s patinou, čo zdôrazňuje starožitný vizuál.

Vrchná doska prečnieva nad úložný priestor a kopíruje jeho tvar s vysunutou strednou časťou a okrajmi. Jej rohy sú jemne zaoblené a hrany sa smerom dole zužujú vo výraznom schodíku. Skrinky sú postavené na vysokej obdĺžnikovej podstave, ukončenej rozširujúcou sa rímsou s rovnakým schodíkovým dizajnom, ako na okraji vrchnej dosky. Pod rohmi každej skrinky sú umiestnené nízke okrúhle nožičky.

Príborník je skvelou voľbou do jedálne zariadenej vo vidieckom štýle, kde ho môžete skombinovať s jedálenským stolom zo svetlého masívneho dreva, alebo rozkladacím stolom Binos v rovnakom farebnom prevedení. Môžete pridať dekorácie v podobe maľovanej keramiky či zelených rastlín, ktoré priestor ešte zútulnia. Vintage vizuál výborne podčiarknu aj starožitné doplnky či lampy.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 949,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Príborníky a komody

Podobné produkty Drevené príborníky a komody

►Luxusné príborníky a komody ►Vidiecky štýlový nábytok ►Vintage nábytok ►Nábytok z masívu ►Obdĺžnikový ►Uzavrený ►S nožičkami ►S dvierkami ►S poličkami ►Drevo / Masív - Dub ►Kov ►Hnedá ►Drevené príborníky a komody