Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný retro štvordverový príborník Ygritte so zaoblenými hranami zo svetlého hnedého burl dreva 180 cm

EM32577

Príborník Ygritte je očarujúcim spojením jedinečného burl dreva a dizajnu s nádychom retro štýlu. Jedálni dodá prírodný prvok s originálnym vizuálom a poteší vás aj bohatý úložný priestor v podobe dvoch dvojdverových skriniek.

Príborník je vyrobený z burl dreva, ktoré je v nábytkárstve veľmi populárne. Nejde o drevo z konkrétneho stromu, ale charakterizuje ho spôsob rastu. Pochádza z nevyklíčených a spiacich výrastkov, ktoré sa prejavujú ako hrče na dreve. Tento materiál je koncentrovaný a má vyššiu tvrdosť, ako zvyšné časti stromu. Takisto je vyhľadávaný kvôli svojmu vizuálu. Atypický rast vytvára pri priereze jedinečné asymetrické štruktúry a vzory, ktoré v podmanivej geometrickej mozaike zdobia exteriér príborníka. Upúta vás tiež široké spektrum svetlých hnedých odtieňov dreva.

Úložný priestor má jednoduchý obdĺžnikový tvar s výrazne zaoblenými hranami a rovnými povrchmi. Krivky pôsobia elegantným dojmom a zároveň prinášajú do dizajnu hravý nádych retro štýlu. V spodnej časti sa nachádza plná obdĺžniková podstava.

Úložný priestor pozostáva z dvoch dvojdverových skriniek, z ktorých každá je predelená policou. Dvierka sa otvárajú pomocou kovových úchytiek, umiestnených v ich vrchnej časti. Majú zaoblené rohy, čo korešponduje so siluetou nábytku, a ich mosadzná farba výborne dopĺňa teplé odtiene dreva.

Príborník Ygritte bude vďaka svojmu jedinečnému dizajnu ozdobou vašej obývačky. Drevo má teplý charakter a pôsobivá kombinácia jeho odtieňov a štruktúr zaručí, že pri každom pohľade objavíte niečo nové. Organický charakter materiálu tiež zaručuje originalitu každého kusu. Hodí sa k jedálenskému stolu z masívneho dreva a môžete ho tiež doplniť farebnými dekoráciami v retro štýle.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

3 029,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Príborníky a komody

Podobné produkty Drevené príborníky a komody

►Luxusné príborníky a komody ►Retro štýlový nábytok ►Nábytok z masívu ►Obdĺžnikový ►Uzavrený ►Bez nožičiek ►S dvierkami ►S poličkami ►S úložným priestorom ►Hnedá ►Drevo / Masív ►Preglejka ►Drevené príborníky a komody