Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný industriálny dvojdverový príborník Auden z dubového dreva s koženým poťahom a kovovými detailmi čierna hnedá 90 cm

EM32576

Príborník Auden prinesie do vašej jedálne luxusný dizajnový prvok. Sofistikovaná kombinácia dreva a kože v hnedočiernom prevedení pôsobí elegantným dojmom, zatiaľ čo kovové prvky dodávajú nábytku nádych industriálneho štýlu.

Príborník má modernú lineárnu siluetu a jeho rovné povrchy oživuje delikátna kompozícia materiálov. Dvierka zdobí poťah z ekokože s výraznou hrubou štruktúrou. Na ostatných povrchoch vyniká naturálna kresba letokruhov dyhovaného orechového dreva. Úchytky majú minimalistický dlhý vertikálny hranatý tvar a rovnako ako podstava, sú vyrobené z kovu. Interiér skrinky je za dvojitými dvierkami predelený policou, čo maximalizuje kapacitu úložného priestoru.

Drevo má bohatú čokoládovú hnedú farbu a prináša do dizajnu pocit tepla. Ekokoža v sivočiernom odtieni pôsobí luxusným dojmom a čierna podstava zasa dodáva nábytku dotyk industriálneho štýlu. Všetky komponenty sa spájajú v harmonickom súlade a vytvárajú moderný celok so zaujímavou vizuálnou variáciou.

Príborník Auden sa hodí do moderne zariadenej jedálne, kde výborne doplní jedálenský stôl s kovovou podstavou. Tmavé odtiene kože a dreva môžete tiež skombinovať s doplnkami v prírodných zemitých odtieňoch či s dekoráciou v podobe živej zelenej rastliny.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 395,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Príborníky a komody

Podobné produkty Moderné príborníky a komody

►Luxusné príborníky a komody ►Moderný štýlový nábytok ►Industriálny nábytok ►Luxusné kožené sedačky, kreslá a nábytok z pravej kože ►Obdĺžnikový ►Uzavrený ►S nožičkami ►S dvierkami ►S poličkami ►Drevo / Masív - Dub ►Kov ►Čalúnený - Koža ►Čierna ►Hnedá ►Preglejka ►Moderné príborníky a komody