Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný art deco štvordverový oválny príborník Costilla so zlatými úchytkami a drážkovaným reliéfom v čiernej farbe 200 cm

EM32573

Príborník Costilla prinesie do vašej jedálne eleganciu štýlu art deco. Sofistikovaná kombinácia čiernej farby so zlatým akcentom podčiarkne luxusný charakter nábytku a oceníte tiež bohatý úložný priestor.

Príborník vo svojej siluete kombinuje elegantné krivky a moderné rovné línie. Má originálny oválny tvar s hladkou nízkou podstavou. Úložný priestor tvoria dve dvojdverové skrinky predelené policou, čo maximalizuje jeho kapacitu. Je vyrobený z dubového dreva, ktoré je v nábytkárstve obľúbené vďaka svojej odolnosti a trvácnosti.

Obvod príborníka zdobí lineárny drážkovaný reliéf. Zvislé lamely majú zaoblený tvar, čo korešponduje s celkovou siluetou nábytku. Toto zdobenie je typické pre štýl art deco a prepája sa s ním aj štíhly valcovitý tvar úchytiek. Sú vyrobené z kovu a ich zlatá farba prináša do dizajnu nádych luxusu. Interiér aj exteriér príborníka má čiernu farbu, ktorá zdôrazňuje sofistikovanú eleganciu.

Príborníka Costilla môžete skombinovať s jedálenským stolom s podstavou v zlatej farbe. Čierna farba sa hodí aj k nábytku z mramoru či k extravagantnejším lesklým kusom v glamour štýle. Príborník vám poskytne praktický úložný priestor a zároveň bude nadčasovou ozdobou vašej jedálne.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

2 719,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Príborníky a komody

Podobné produkty Art deco príborníky a komody

►Luxusné príborníky a komody ►Art-deco nábytok ►Dizajnový nábytok ►Oválny ►Uzavrený ►Bez nožičiek ►S dvierkami ►S poličkami ►Drevo / Masív - Dub ►Kov ►Čierna ►Moderné príborníky a komody ►Art deco príborníky a komody