Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný moderný hnedý príborník Vita Naturale s tromi dvierkami a zásuvkou s presklenou prednou stranou a osvetlením 180 cm

EM32531

Príborník Vita Naturale prinesie do jedálne súčasný taliansky dizajn. Toto pôsobivé spojenie krásy prírodného dreva a minimalistického štýlu očarí vašich hostí. Zároveň je aj praktickým nábytkom, ktorý prekvapí veľkým množstvom úložného priestoru.

Silueta príborníka je minimalistická a dominujú v nej striktné rovné línie a hladké povrchy. Zaujímavým ozdobným prvkom sú vyvýšené hrany dvierok a dlhé kovové úchytky, ktoré ich ešte zvýrazňujú. S dizajnom úchytiek sa vizuálne prepája podstava tvorená  dvomi dlhými plochými nožičkami s mierne zošikmenou líniou.

Príborník je vyrobený z kvalitného dyhovaného orechového dreva v svetlej hnedej farbe s výrazným vzorom letokruhov. Tento materiál pôsobí príjemným naturálnym dojmom a do moderného dizajnu prináša nádych tepla. Úchytky a nožičky vytvárajú svojou čiernou farbou kontrastný estetický prvok. Sú vyrobené z nehrdzavejúcej ocele so živicovým náterom.

Úložný priestor je organizovaný do jednej dvojdverovej a jednej jednodverovej skrinky s drevenými dvierkami. Ich interiér je predelený drevenou policou a poskytuje vám dostatok miesta na uskladnenie riadov či kuchynských textílií. Na ľavej strane sa nachádza veľká presklená zásuvka s integrovaným osvetlením, ktorá ponúka priestor na efektné vystavenie vašich obľúbených dekorácií.

Príborník sa hodí do moderne zariadenej jedálne, ktorú zútulní štruktúra dreva. Môžete ho tiež skombinovať s nábytkom v industriálnom štýle, napríklad s jedálenským stolom s kovovou podstavou. Do takto zariadených priestorov prinesiete dotyk luxusu. Ak vás zaujal sofistikovaný taliansky dizajn, objavte ďalšie moderné kúsky z rovnakej kolekcie Vita Naturale v našej ponuke. Pokiaľ máte záujem o iné farebné prevedenie, kontaktujte nás.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

2 049,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobný tovar v kategórií Príborníky a komody

Podobné produkty Moderné príborníky a komody

►Luxusné príborníky a komody ►Moderný štýlový nábytok ►Obdĺžnikový ►Uzavrený ►So sklenými dvierkami ►S nožičkami ►So zásuvkami ►S dvierkami ►S poličkami ►Kov ►Sklo ►Hnedá ►Drevo / Masív ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale ►Moderné príborníky a komody