Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný moderný štvordverový príborník Vita Naturale so zaoblenými rohmi z orechového dreva v prírodnej hnedej farbe 185 cm

EM32530

Príborník Vita Naturale prinesie do vašej jedálne eleganciu a teplý prírodný prvok. Kombinácia orechového dreva a minimalistickej siluety vás očarí nezameniteľným šarmom moderného talianskeho dizajnu.

Oceníte tiež veľké množstvo úložného priestoru. Príborník tvoria dve dvojdverové skrinky, predelené vnútri policou z bezpečnostného skla. Tento materiál vám zaručí pevný a odolný povrch. Dvierka sú vybavené soft close systémom pre jemné a tiché zatváranie. Nemajú úchytky a ich hladký povrch výborne zapadá do moderného minimalistického konceptu.

Telo príborníka má lineárny tvar so zjemnenými zaoblenými hranami. Tento detail prináša do dizajnu eleganciu. Je vyrobené z pravej orechovej dyhy v bohatej svetlej hnedej farbe. Je viditeľný jemný vzor letokruhov, ktorý je orientovaný  vertikálne a prepája sa s viditeľnými hranami dvierok. 

V tejto tendencii sa nesú aj nožičky, ktoré majú štíhly valcovitý tvar. Je ich šesť a línia predných a bočných presahuje do drevenej časti. Vzniká tak minimalistický dekoratívny prvok. Nožičky sú vyrobené z nehrdzavejúcej ocele v tmavej farbe. Kovový finiš oživuje dizajn jemným nádychom industriálneho štýlu.

Príborník výborne doplní jedálenský stôl s kovovou podstavou a orechové drevo vnesie do priestoru teplý element. Hodí sa do moderne zariadenej jedálne v neutrálnych zemitých odtieňoch, kde vynikne jeho elegantná silueta a priestor bude pôsobiť dojmom nadčasového luxusu. Ak vás očaril moderný taliansky dizajn, objavte v našej ponuke ďalšie kúsky z rovnakej kolekcie Vita Naturale. Príborník je možné vyrobiť aj v inom farebnom prevedení, pre viac informácií nás kontaktujte.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

2 269,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobný tovar v kategórií Príborníky a komody

Podobné produkty Drevené príborníky a komody

►Luxusné príborníky a komody ►Moderný štýlový nábytok ►Nábytok z masívu ►Obdĺžnikový ►Uzavrený ►S nožičkami ►S dvierkami ►S poličkami ►Kov ►Hnedá ►Drevo / Masív ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale ►Moderné príborníky a komody ►Drevené príborníky a komody