FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný masívny vysoký príborník Calladia v prírodnej svetlej hnedej farbe s orientálnym florálnym ornamentom 110 cm

EM32418

Vysoký príborník Calladia vás na prvý pohľad očarí vyrezávaným florálnym ornamentom. V dizajne dominuje masívne drevo, ktoré prinesie do miestnosti teplú a útulnú atmosféru. Oceníte tiež bohatý úložný priestor.

Príborník je vyrobený z masívneho teakového dreva v teplom svetlohnedom odtieni s jemnou kresbou letokruhov. V siluete dominujú striktné rovné línie a jeho mohutný tvar s hrubými nožičkami, v kombinácii s exotickým materiálom, prináša do dizajnu nádych koloniálneho štýlu.

Príborník vás prekvapí veľkým množstvom úložného priestoru. V spodnej časti sa nachádza dvojdverová a jednodverová skrinka, obe predelené policou. Vo vrchnej časti sa nachádzajú široké dvierka, vyklápajúce sa smerom dole. Sprístupnia vám priestor vo vrchnej časti nábytku, ktorý môžete využiť ako barovú skrinku.

Dvierka sa otvárajú pomocou okrúhlych kovových úchytiek v zlatej farbe. Vrchnú časť zdobí široký vyrezávaný ornament. Florálny motív pripomína orientálne zdobenie. Povrch ornamentu pokrýva biely, zámerne zošúchaný náter, ktorý zvýrazňuje línie zdobenia a zároveň pôsobí vintage dojmom.

Príborník sa hodí do jedální so stolom z masívneho dreva v podobných odtieňoch. Ak chcete zvýrazniť luxusný koloniálny charakter nábytku, môžete pridať zlaté metalické dekorácie. S ornamentálnym zdobení sa tiež výborne prepoja stoličky s vyrezávanými opierkami či nožičkami.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 379,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Príborníky a komody

Podobné produkty Drevené príborníky a komody

►Luxusné príborníky a komody ►Koloniálny nábytok ►Vintage nábytok ►Nábytok z masívu ►Luxusný orientálny nábytok ►Obdĺžnikový ►Uzavrený ►S nožičkami ►S dvierkami ►S poličkami ►Drevené príborníky a komody