Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Dizajnový art deco štvordverový čierny príborník Guzman s ozdobným reliéfom slnečných lúčov a zlatými detailmi 177 cm

EM32390

Príborník Guzman dodá vašej jedálni luxusný a sofistikovaný dekoračný prvok. Kombinácia čiernej a zlatej farby pôsobí elegantným dojmom, zatiaľ čo geometrické zdobenie zdôrazňuje estetiku art deco štýlu.

Príborník vám ponúka veľký úložný priestor v podobe dvoch dvojdverových skriniek, ktoré sú v strede predelené policou. Uzatvárajú sa pomocou dvierok s okrúhlou kovovou úchytkou v zlatej farbe. Rovnako z kovu sú vyrobené aj zakrivené nožičky oživujúce inak lineárnu siluetu

Príborník je vyrobený z mangového dreva s čiernou povrchovou úpravou. Tento pevný materiál zaručuje výbornú odolnosť nábytku voči vplyvom každodenného používania. Dvierka zdobí vyrezávaný geometrický reliéf, ktorý vo svojom dizajne šikovne zúročuje okrúhle zlaté úchytky. Pripomína motív dvoch sĺnk s dlhými lúčmi.

Príborník skvele doplní jedáleň zariadenú v art deco štýle, kde ho môžete skombinovať s jedálenským stolom so zlatou podstavou a tmavou vrchnou doskou, napríklad z mramoru. Nad príborník môžete zavesiť zrkadlo v zlatom ráme, ktoré vám pomôže miestnosť presvetliť.

Zľava skončí o:

-9%

781,69 € s DPH

Znížená cena!

859,00 €

Pre informácie o dostupnosti a cene produktu nás prosím kontaktujte.

Podobný tovar v kategórií Príborníky a komody

Podobné produkty Art deco príborníky a komody

►Luxusné príborníky a komody ►Art-deco nábytok ►Moderný štýlový nábytok ►Obdĺžnikový ►Uzavrený ►S nožičkami ►S dvierkami ►S poličkami ►Kov ►Drevo / Masív - Mango ►Moderné príborníky a komody ►Art deco príborníky a komody