Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Dizajnový industriálny štvordverový príborník Croco v prírodnej hnedej farbe s ozdobným reliéfom krokodílej kože 177 cm

EM32379

Príborník Croco vás na prvý pohľad upúta svojím jedinečným extravagantným zdobením. Prírodná hnedá farba dreva prináša do dizajnu naturálny prvok, zatiaľ čo ručne vyrezávaný reliéf krokodílej kože dodáva nábytku aj dekoratívny charakter.

Poteší vás úložný priestor organizovaný v dvoch dvojdverových skrinkách predelených policou. Príborník má jednoduchú modernú lineárnu siluetu. Je vyrobený z mangového dreva a na hladkých povrchoch je viditeľná jeho prírodná kresba letokruhov. Podstava je vyrobená z kovu a tvoria ju štyri krátke nožičky prepojené vo vrchnej aj spodnej časti spojnicou. Čierna farba prináša do dizajnu nádych industriálneho štýlu a v kombinácii s naturálnymi hnedými odtieňmi dreva disponuje nábytok sofistikovanou zemitou paletou farieb.

Dominantným prvkom je reliéfne zdobenie dvierok s motívom krokodílej kože. Každý príborník je ručne zdobený, čo zaručuje jeho originalitu. Z tohto dôvodu sú tiež možné menšie odchýlky v dizajne. 

Príborník Croco sa hodí do moderne zariadenej jedálne, kde prinesie zaujímavú štruktúru. Môžete ho tiež skombinovať s jedálenským stolom s kovovou podstavou v industriálnom štýle. Charakter dreva zvýrazní živá zelená rastlina.

Dostupnosť do 2-3 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

846,25 € s DPH

Znížená cena!

929,95 €

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Príborníky a komody

Podobné produkty Moderné príborníky a komody

►Luxusné príborníky a komody ►Moderný štýlový nábytok ►Industriálny nábytok ►Dizajnový nábytok ►Obdĺžnikový ►Uzavrený ►S nožičkami ►S dvierkami ►S poličkami ►MDF ►Kov ►Hnedá ►Drevo / Masív - Mango ►Moderné príborníky a komody