FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Koloniálny masívny štvordverový príborník Calladia s policou z teakového dreva v svetlej hnedej farbe 180 cm

EM32356

Príborník Calladia prinesie do vašej jedálni exotickú krásu masívneho dreva v kombinácii so štýlovým koloniálnym dizajnom. Poteší vás aj veľké množstvo úložného priestoru.

Príborník má lineárnu siluetu. Pod obdĺžnikovou vrchnou doskou sa nachádza úložný priestor v podobe dvoch dvojdverových skriniek. Dvierka skrinky majú minimalistický kazetový dizajn s vyvýšenými okrajmi. Línia štyroch hranatých nožičiek vizuálne plynie po celej výške hrán nábytku. V spodnej časti je medzi nimi umiestnená široká otvorená polica.

Príborník je vyrobený z masívneho teakového dreva. Na hladkých povrchoch nábytku môžete pozorovať kresbu letokruhov v príjemných, svetlo hnedých odtieňoch. Úchytky na dvierkach sú vyrobené z kovu. Ich okrúhly tvar príjemne kontrastuje s rovnými líniami. Zlatá farba zasa skvele dopĺňa teplý odtieň dreva s prináša do kompozície luxusný nádych.

Príborník výborne doplní jedálenský stôl z exotického masívneho dreva. Pre zdôraznenie luxusného koloniálneho štýlu môžete tiež pridať dekorácie v zlatej farbe či starožitne pôsobiace svietidlo.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 229,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Príborníky a komody

Podobné produkty Drevené príborníky a komody

►Luxusné príborníky a komody ►Koloniálny nábytok ►Nábytok z masívu ►Obdĺžnikový ►Uzavrený ►S nožičkami ►S dvierkami ►S poličkami ►Drevo / Masív - Teak ►Hnedá ►Drevené príborníky a komody