FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Masívny severský hnedý príborník Vellesa s dvojitými dvierkami a šiestimi zásuvkami v bielej farbe 160 cm

EM32346

Príborník Vellesa vás očarí estetickým farebným kontrastom a spojením rôznych dizajnových prvkov. Prírodná krása masívneho dreva vnesie do vašej jedálne harmonickú atmosféru severského štýlu, ktorý sa vyznačuje tlmenými zemitými farbami a modernými lineárnymi tvarmi.

Príborník je vyrobený z dreva mindi, ktoré má charakteristickú teplú hnedú farbu so zlatými podtónmi a vysokým leskom. Priestoru dodá nádych luxusu. Farebný akcent vytvárajú zásuvky v bielej farbe so zámerne zošúchaným náterom. Do kompozície prináša šarmantný vintage charakter.

Úložný priestor tvorí dvojdverová skrinka predelená policou. Na pravej strane sa nachádzajú tri úzke, nad sebou umiestnené zásuvky. Na ľavej strane sa takisto nachádzajú tri zásuvky, avšak sú širšie. Skrinka tak nie je umiestnená v presnom strede príborníka a vzniká vizuálne zaujímavý moderný asymetrický dizajnový prvok. Úložný priestor je umiestnený na podstave so šikmými nožičkami, ktoré sú inšpirované retro nábytkom.

Príborník môžete doplniť ďalšími kúskami v severskom štýle, napríklad z rovnakej kolekcie Vellesa, ktorú nájdete v našej ponuke. Hodí sa tiež k jedálenskému stolu so šikmými nožičkami v retro štýle. S vintage dizajnom zásuviek môžete tiež skombinovať zrkadlo so starožitným rámom, alebo lampu so zlatou podstavou, ktorá sa krásne prepojí s teplými tónmi dreva.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 199,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Vellesa

Podobný tovar v kategórií Príborníky a komody

Podobné produkty Drevené príborníky a komody

►Luxusné príborníky a komody ►Retro štýlový nábytok ►Vintage nábytok ►Luxusný škandinávsky nábytok ►Nábytok z masívu ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►So zásuvkami ►S dvierkami ►S úložným priestorom ►Drevo / Masív - Mindi ►Biela ►Hnedá ►Drevené príborníky a komody ►Kolekcia moderného severského nábytku Vellesa