FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný hnedý orientálny príborník Lhasa s vyrezávaným ornamentálnym zdobením s piatimi zásuvkami 200 cm

EM32315

Luxusný príborník Lhasa prinesie do vašej jedálne krásu orientu. Delikátne vyrezávané zdobenie vám vyrazí dych a oceníte aj praktický úložný priestor v piatich zásuvkách.

Príborník je vyrobený z masívneho teakového dreva, ktorého svetlá hnedá farba pôsobí príjemným teplým dojmom. Na vrchnej doske a hladkých častiach je viditeľná jeho prírodná kresba letokruhov. Tiež prírodné, no o mnoho opulentnejšie zdobenie sa nachádza na zásuvkách a podstave nábytku. Zložité florálne motívy na zásuvkách sú dôsledne prepracované. V ich centre je umiestnená okrúhla kovová úchytka.

Váš pohľad tiež upúta podstava príborníka. Široké predné nožičky pôsobia mohutným dojmom a ich elegantne zakrivené hrany korešpondujú s ornamentálnym zdobením. Plynule prechádzajú do dekoratívnej lišty v strede spodnej časti príborníka. Podstavu oddeľuje od úložného priestoru na prednej aj zadnej strane hladká lišta, ktorá na bokoch prečnieva, rovnako ako aj vrchná doska príborníka. Úložný priestor je organizovaný v dvoch radoch, s dvomi širokými zásuvkami v spodnej časti a tromi užšími vo vrchnej časti.

Výrazné zdobenie príborníka vynikne pri jedálenskom stole z exotického dreva v koloniálnom štýle. V obývačke ho môžete skombinovať s farebnou orientálnou či etno sedačkou. Luxusný charakter nábytku zdôraznia aj dekorácie či svietidlo v zlatom prevedení.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 799,00 € s DPH

Podobné produkty Príborníky a komody

►Luxusné príborníky a komody ►Vysoké dizajnové komody ►Luxusný orientálny nábytok ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►So zásuvkami ►Drevo / Masív - Teak ►Hnedá