FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný orientálny svetlo hnedý drevený príborník Verdy s mrežovanými dvierkami a tromi zásuvkami 180 cm

EM32275

Luxusný príborník Verdy v sebe spája krásu dreva a moderný dizajn inšpirovaný orientálnym nábytkom. Oceníte tiež bohatý úložný priestor v troch skrinkách a troch zásuvkách.

Na prvý pohľad vás očaria jedinečné mrežované dvierka. Sú vyplnené tenkými hranatými lamelami a v kombinácii s prírodným dreveným povrchom tak vzniká výnimočný dizajnový prvok, aký sa objavuje aj v interiéroch či nábytku východnej Ázie, napríklad v tradičných japonských ryokanoch. Dvierka sú tiež čiastočne priehľadné a odhaľujú interiér nábytku predelený policou.

Nad každou skrinkou sa nachádza zásuvka s plnou prednou stranou. Úchytky na otváranie sú okrúhle, vyrobené z čierneho kovu, rovnako ako aj podstava, ktorú tvorí štvorica nožičiek prepojená obdĺžnikovou spojnicou. Príborník je vyrobený z brestového dreva a na jeho hladkých stenách vyniká prírodná kresba letokruhov.

Svetlá hnedá farba pôsobí teplým dojmom a pomôže vám vytvoriť v jedálni útulnú atmosféru. Skvele doplní stôl z masívneho dreva. Ak chcete zdôrazniť naturálny charakter miestnosti, môžete pridať živé zelené rastliny. Orientálny dizajn sa tiež skvele prepojí s figurálnymi či zvieracími dekoráciami v etno štýle.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 999,95 € s DPH

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Príborníky a komody

Podobné produkty Drevené príborníky a komody

►Luxusné príborníky a komody ►Moderný štýlový nábytok ►Nábytok z masívu ►Luxusný orientálny nábytok ►Obdĺžnikový ►Uzavrený ►S nožičkami ►So zásuvkami ►S dvierkami ►S poličkami ►S úložným priestorom ►Kov ►Hnedá ►Drevo / Masív - Brest ►Moderné príborníky a komody ►Drevené príborníky a komody