FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Dizajnový sivý štvordverový príborník Viento s vyrezávaným reliéfnym zdobením so špirálovým vzorom 175 cm

EM32256

Príborník Viento vás očarí svojím jedinečným reliéfnym zdobením. Jeho sivá farba pôsobí elegantným dojmom a vašej jedálni dodá praktický úložný priestor a sofistikovaný dekoratívny prvok zároveň.

Silueta nábytku je moderná, dominujú v nej rovné línie. Nožičky v tvare U sú mierne zošikmené, a dodávajú dizajnu zaujímavý dekoratívny prvok. Sú vyrobené z kovu v čiernej farbe. Príborník je zhotovený z masívneho akáciového dreva so sivou povrchovou úpravou. Na hladkých bočných a vrchnej časti je tiež viditeľná kresba letokruhov, čo zdôrazňuje prírodný charakter nábytku.

Úložný priestor tvoria dve dvojdverové skrinky predelené policou. Cez prednú stranu plynule prechádza reliéf s dynamický špirálovým motívom, pripomínajúcim oko hurikánu. Zdobenie je ručne vyrezávané, čo zabezpečuje veľkú pozornosť k detailom a originalitu každého kusu.

Príborník je skvelou voľbou do moderných jedální zariadených v neutrálnych šedých odtieňoch, kde prinesie jemný dekoratívny prvok. Môžete ho skombinovať s jedálenským stolom s kovovou podstavou a drevenou vrchnou doskou. Univerzálny sivý odtieň môžete skombinovať aj s výraznejšími metalickými či farebnými dekoráciami či kobercom.

Dostupnosť do 2-3 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

863,59 € s DPH

Znížená cena!

949,00 €

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Príborníky a komody

Podobné produkty Drevené príborníky a komody

►Luxusné príborníky a komody ►Dizajnový nábytok ►Nábytok z masívu ►Obdĺžnikový ►Uzavrený ►S nožičkami ►S dvierkami ►S poličkami ►Drevo / Masív - Akácia ►Kov ►Sivá ►Moderné príborníky a komody ►Drevené príborníky a komody