FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderný dizajnový tmavo hnedý príborník Tocón so štyrmi dvierkami s reliéfnym vzorom letokruhov 177 cm

EM32254

Príborník Tocón je ódou na krásu prírody v modernom prevedení. Je zhotovený z masívneho dreva a predné dvierka zdobí reliéf so vzorom pripomínajúcim prierez stromu s kresbou letokruhov.

Je vyrobený z mangového dreva s tmavou hnedou povrchovou úpravou. V interiéri nábytku je viditeľná svetlá hnedá prírodná farba dreva. Úložný priestor tvoria dve dvojdverové skrinky predelené policou. Podstava je zhotovená z kovu v čiernej farbe. Štvorica nožičiek je prepojená obdĺžnikovými spojnicami vo vrchnej a spodnej časti.

Silueta nábytku je moderná  a lineárna, s hladkými povrchmi. Cez prednú stranu dvierok plynie delikátny dizajn sústredných kružníc pripomínajúci prierez kmeňa stromu s kresbou letokruhov. Reliéfne zdobenie je ručne vyrezávané, čo zaručuje, že každý kus je jedinečný a neopakovateľný originál.

Príborník Tocón je skvelou voľbou do moderne zariadených jedální, ktoré chcete oživiť prírodne pôsobiacim prvkom. Môžete ho doplniť okrúhlym zrkadlom, ktoré sa prepojí so vzorom na dvierkach a miestnosť vám pomôže presvetliť. Hodí sa tiež k jedálenskému stolu s čiernou kovovou podstavou. Tmavohnedú farbu môžete skombinovať aj s metalickými zlatými dekoráciami či svietidlom.

Dostupnosť do 2-3 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

799,89 € s DPH

Znížená cena!

879,00 €

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Príborníky a komody

Podobné produkty Moderné príborníky a komody

►Luxusné príborníky a komody ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►Obdĺžnikový ►Uzavrený ►S nožičkami ►S dvierkami ►S poličkami ►Hnedá ►Drevo / Masív - Mango ►Moderné príborníky a komody