FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný štvordverový čierny vintage príborník Laurent s vyrezávaným zdobením a prírodnou hnedou vrchnou doskou 220 cm

EM32238

Luxusný príborník Laurent bude neprehliadnuteľnou súčasťou vašej jedálne. Originálny vintage dizajn pôsobí šarmantným starožitným dojmom a tento výnimočný nábytok očarí vašich hostí.

Na prvý pohľad vás uchváti štvorica zdobených dvierok s vyrezávanou ornamentáciou. Ich úchytky sú kovové a visiaca časť vychádza z florálneho ornamentu. Netradičným prvkom je ich umiestnenie v strede dvierok. Tie majú kazetový tvar s vyvýšenými okrajmi. Hlbšiu časť zdobí delikátny vyrezávaný rám. 

Úložný priestor tvoria dve dvojdverové skrinky predelené policou. Príborník je postavený na dvoch mohutných nožičkách, ktoré sú vo vrchnej časti ozdobené vyrezávanou rímsou, podobne ako vrchná doska. Nábytok je zhotovený z brestového dreva, ktoré je obľúbené kvôli svojej tvrdosti a odolnosti. Čierny náter je miestami zámerne zošúchaný, čo mu dodáva pôvabný starožitný vzhľad. Vrchná doska má prírodnú hnedú farbu dreva s viditeľnou kresbou letokruhov. Tento naturálny vzhľad vytvára príjemný kontrast k bohato zdobeným dvierkam.

Príborník môžete doplniť k jedálenskému stolu v tmavých farbách s ozdobne vyrezávanými nožičkami v klasickom, rustikálnom či barokovom štýle. V obývačke sa skvele hodí k sedačke s luxusným chesterfield prešívaním. Ak chcete priestor presvetliť, môžete tiež pridať starožitnú lampu alebo zrkadlo s ozdobným vyrezávaným rámom.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

2 579,95 € s DPH

Podobný tovar v kategórií Príborníky a komody

Podobné produkty Moderné príborníky a komody

►Luxusné príborníky a komody ►Vintage nábytok ►Dizajnový nábytok ►Obdĺžnikový ►Uzavrený ►S nožičkami ►S dvierkami ►S poličkami ►Čierna ►Drevo / Masív - Brest ►Moderné príborníky a komody