FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný provensálsky príborník Lisette so štyrmi dvierkami a zásuvkami s bielym zámerne zošúchaným náterom 190 cm

EM32232

Príborník Lisette dodá vašej jedálni šarmantný provensálsky nádych. Biely, zámerne zošúchaný náter pôsobí originálnym vintage dojmom a nábytok tak získava špecifický starožitný charakter.

Úložný priestor tvoria dve dvojdverové skrinky predelené policou. Nad každými dvierkami sa nachádza zásuvka. V siluete nábytku prevažujú jednoduché rovné línie. Dvierka a bočné strany majú kazetový dizajn s mierne vyvýšenými okrajmi. Príborník je postavený na rozšírenej podstave, ktorá mu dodáva mohutný vzhľad.

Vrchná doska takisto mierne prečnieva a na jej hladkom povrchu sa odvíja prírodná kresba dreva. Má kontrastnú svetlú hnedú farbu, aká sa nachádza aj v interiéri nábytku. Zvyšné časti príborníka sú upravené bielym náterom, ktorý je na hranách mierne zošúchaný. Opticky sú tak zdôraznené lineárne tvary a presvitajúce drevo pôsobí pôvabným starožitným dojmom. Subtílny kontrast vytvárajú okrúhle kovové úchytky v striebornej farbe s patinou.

Príborník je skvelým doplnkom do jedální zariadených v provensálskom štýle, kde ho môžete skombinovať so svetlým jedálenským stolom s jemným zdobením. Môžete tiež pridať ďalší nábytok z kolekcie Lisette, ktorý nájdete v našej ponuke, napríklad nízku knižnicu, ktorú môžete umiestniť na vrchnú dosku príborníka. Hodí sa tiež k nástennému zrkadlu s rámom vo vintage štýle, či k starožitným dekoráciám alebo lampe.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

2 039,95 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia provensálskeho nábytku Lisette vo vintage štýle

Podobné produkty Príborníky a komody

►Luxusné príborníky a komody ►Vintage nábytok ►Provensálsky nábytok a francúzsky nábytok ►Provensálske príborníky ►Obdĺžnikový ►Uzavrený ►Bez nožičiek ►So zásuvkami ►S dvierkami ►S poličkami ►S úložným priestorom ►Biela ►Drevo / Masív - Brest ►Kolekcia provensálskeho nábytku Lisette vo vintage štýle