FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Dizajnový art deco štvordverový príborník Sonia s geometrickým reliéfom z bieleného dreva v svetlej béžovej farbe 170 cm

EM32230

Príborník Sonia vám poskytne bohatý úložný priestor a zároveň bude tiež očarujúcim dekoratívnym prvkom. Jedinečný reliéf prinesie do vašej jedálne luxusný nádych art deco štýlu, zatiaľ čo svetlá béžová farba so subtílnou prírodnou kresbou dreva pôsobí elegantným a sofistikovaným dojmom.

Príborník je vyrobený z kombinácie mangového a akáciového dreva. Povrch je upravený bielením, vďaka čomu je zachovaná prírodná štruktúra dreva a nábytok získava prirodzene pôsobiaci svetlo béžový odtieň. Úložný priestor je tvorený jednou dvojdverovou skrinkou v strede a dvomi užšími, jednodverovými skrinkami po stranách. Skrinky sú predelené jednou policou.

Dizajnu dominujú zdobené vyrezávané dvierka príborníka. Vzor tvorí mozaika geometrických tvarov. Kružnice vytvárajú estetický kontrast so striktnými rovnými líniami a drážkovaným zdobením, ktoré sa nachádza aj na obdĺžnikovej podstave. Na hladkých častiach dvierok a tiež na bočných stenách a vrchnej doske je viditeľná jemná kresba letokruhov.

Príborník je skvelou voľbou do jedální zariadených v art deco štýle. Reliéfne zdobenie vynikne pri stene vo výraznej farbe a bude pôsobiť dojmom avantgardného umeleckého diela. Pre zdôraznenie luxusnej art deco estetiky môžete pridať jedálenské stoličky s lesklými zlatými nožičkami a zamatovým či buklé čalúnením, alebo stôl s vrchnou doskou zo svetlého mramoru. Oblúkové zdobenie môžete prepojiť aj s okrúhlym kobercom či výraznou tabetou so vzorom s kruhovými motívmi.

Dostupnosť do 2-3 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

954,59 € s DPH

Znížená cena!

1 049,00 €

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Príborníky a komody

Podobné produkty Art deco príborníky a komody

►Luxusné príborníky a komody ►Art-deco nábytok ►Dizajnový nábytok ►Obdĺžnikový ►Uzavrený ►Bez nožičiek ►S dvierkami ►S poličkami ►Drevo / Masív - Akácia ►Béžová ►Drevo / Masív - Mango ►Moderné príborníky a komody ►Art deco príborníky a komody