FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný čierno biely art deco príborník Caderina so štyrmi dvierkami s geometrickou intarziou 180 cm

EM32157

Luxusný príborník Caderina bude exkluzívnym doplnkom vašej jedálne. Oceníte ho nie len kvôli veľkému množstvu úložného priestoru, ale tiež aj vďaka jedinečnému zdobeniu dvierok, ktoré dodá priestoru výrazný dekoratívny prvok.

Príborník je vyrobený z kovu, má lineárnu siluetu a jeho dvierka sú ozdobené delikátnou kosťovou inkrustáciou. Ide o štýl zdobenia, pri ktorom sa z malých kúskov materiálu skladajú zložité vzory. Zo stredu každej z dvoch dvojdverových skriniek vychádza lúčový vzor, v ktorom sa šachovnicovým spôsobom s geometrickou presnosťou strieda biela a čierna farba. Predná časť príborníka má tak vzhľad optickej ilúzie. Do kompozície výborne zapadajú aj okrúhle úchytky v zlatej farbe, ktoré prinášajú konrastný prvok.

V rovnakej zlatej farbe je aj trojica nožičiek v tvare U, v zadnej časti prepojených spojnicou, ktorá zaručuje skvelú stabilitu nábytku. Lesklý metalický prvok dodáva príborníku nádych luxusu. Úložný priestor v oboch skrinkách je predelený policou a so svojou dĺžkou 180 cm tak vzniká veľké množstvo miesta na riady, poháre, fľaše či barové doplnky.

Príborník je ideálnym doplnkom do jedální zariadených v art deco štýle, kde skvele doplní jedálenské stoličky so zlatými nožičkami či exkluzívny jedálenský stôl s mramorovou vrchnou doskou. Nesmrteľná kombinácia čiernej a bielej vám umožňuje pridať výrazné farebné doplnky, no rovnako dobre doplní aj priestor v neutrálnych odtieňoch, kde skutočne vynikne unikátne zdobenie dvierok. Ak vás očaril tento dizajn, môžete do miestnosti pridať aj ďalší nábytok z rovnakej kolekcie Caderina, ktorý nájdete v našej ponuke.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

3 299,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Caderina

Podobný tovar v kategórií Príborníky a komody

Podobné produkty Art deco príborníky a komody

►Luxusné príborníky a komody ►Art-deco nábytok ►Kolekcia luxusného artdeco nábytku Caderina ►Obdĺžnikový ►Uzavrený ►S nožičkami ►S dvierkami ►S poličkami ►Kov ►Čierna ►Biela ►Nábytok v Glamour štýle ►Moderné príborníky a komody ►Art deco príborníky a komody