Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný vintage štvordverový príborník Dorothy so zdobenými zrkadlovými dvierkami v sivej farbe 221 cm

MLV17731

Príborník Dorothy vás očarí spojením moderných zrkadlových prvkov s pôvabným vidieckym dizajnom. Sivá farba pôsobí elegantným dojmom a zdobenie dvierok robí z tohto funkčného nábytku aj krásny dekoračný prvok.

Príborník vám poskytuje dostatok úložného miesta v dvojdverovej skrinke v strede a v dvoch jednodverových skrinkách po bokoch. Skrinky sú v strede predelené jednou policou. Siluetu nábytku oživuje mierne vysunutie strednej skrinky dopredu. Vidiecku estetiku podporuje aj prečnievajúca vrchná doska, ktorá vytvára ozdobnú rímsu a mohutná podstava, ktorá svojím tvarom pripomína schod.

Vizuálne dominuje dizajn dvierok. Jednoduchý drevený rám ohraničuje zrkadlovú plochu, cez ktorú prechádza drevené zdobenie v tvare elegantných prekrývajúcich sa vlnoviek. Príborník má príjemnú sivú farbu s takzvaným washed efektom vymytého náteru, ktorý mu dodáva originálny vintage charakter.

Príborník Dorothy je skvelou voľbou do jedálne zariadenej vo vidieckom štýle, ktorú vám pomocou odrazeného svetla pomôžu rozjasniť zrkadlové dvierka. Môžete ho skombinovať so svetlým jedálenský stolom so zakrivenými nožičkami v provensálskom štýle, či s vintage dekoráciami alebo starožitnou lampou.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

2 199,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Podobné produkty Príborníky a komody

►Luxusné príborníky a komody ►Vidiecky štýlový nábytok ►Vintage nábytok ►Zrkadlový nábytok Estila ►Obdĺžnikový ►Uzavrený ►Bez nožičiek ►S dvierkami ►S poličkami ►Drevo / Masív - Mahagón ►Sklo ►Sivá ►Drevo / Masív ►Preglejka