FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusná moderná jedálenská zostava Rodas z masívneho dreva

EM32361

Jedálenská zostava Rodas vám pomôže vytvoriť moderný a elegantný stredobod vašej domácnosti, kde strávite mnohé príjemné chvíle s vašou rodinou či priateľmi. Nábytok je vyrobený z kvalitného masívneho dreva a bude vám robiť spoločnosť po dlhé roky.

V dizajne dominujú rovné línie a pre túto zostavu charakteristické zošikmené nožičky. Váš pohľad upúta aj atypická podstava jedálenského stola s prekríženými nožičkami. Pohodlné sedenie vám zaručia stoličky s čalúnenou sedacou časťou a opierkou chrbta. Vitrína s presklenými dvierkami vo vrchnej časti a uzavretým úložným priestorom v spodnej časti vám poskytne dostatok miesta na riady či vaše obľúbené dekorácie. V jedálenskom priestore prepojenom s obývačkou oceníte tiež konferenčný stolík s korešpondujúcim dizajnom.

Z bohatého vzorkovníka si môžete vybrať farebné prevedenie presne podľa vašich predstáv, či už preferujete naturálne odtiene dreva, alebo výraznejšie extravagantné farby. Je možné aj farebné prispôsobenie jednotlivých častí nábytku a dizajn tak oživíte akcentovým prvkom v podobe kontrastných dvierok či police.

Obsah balenia

Dostupnosť do 2-6 týždňov

Od 259,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Rodas

Podobné produkty Jedálenské zostavy

►Luxusné jedálenské zostavy ►Moderný štýlový nábytok ►Nábytok z masívu ►Drevo / Masív ►Voliteľná farebnosť ►Kolekcia Lyon ►Luxusná kolekcia moderného nábytku Rodas