FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusná moderná zostava nábytku do jedálne Genova z masívneho dreva

EM32353

Zostava nábytku Genova dodá vašej jedálni nádych luxusu. Moderný dizajn v kombinácii s masívnym drevom vám pomôže vytvoriť štýlový priestor s útulným vzhľadom na príjemné stretnutia s vašou rodinou či priateľmi.

V siluetách nábytku dominujú rovné línie, oživené jemnými zakriveniami nožičiek a okrúhlymi opierkami stoličiek. Tie prinášajú do kompozície klasický prvok. Komfort vám zaručí čalúnenie sedacej časti a opierok stoličky. Oceníte aj praktickosť jedálenského stola, ktorý je rozkladací. Vitrína poskytne dostatok miesta na vystavenie vašich obľúbených dekorácií či riadov a taktiež uzavretý odkladací priestor.

Zostava nábytku Genova ponúka veľkú flexibilitu a priestor pre kreatívne riešenia pri zariaďovaní jedálne aj vďaka bohatému vzorkovníku farieb. Nábytok si tak môžete farebne prispôsobiť presne podľa vašich predstáv, aj s možnosťou farebnej modifikácie jeho jednotlivých častí.

Obsah balenia

Dostupnosť do 2-6 týždňov

Od 399,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Genova

Podobné produkty Jedálenské zostavy

►Luxusné jedálenské zostavy ►Moderný štýlový nábytok ►Nábytok z masívu ►Kolekcia moderného nábytku CERDENA ►Drevo / Masív ►Voliteľná farebnosť ►Kolekcia klasického masívneho nábytku Genova