FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderná vidiecka jedálenská zostava Cerdena z masívneho dreva

EM32322

Jedálenská zostava Cerdena prinesie do vášho domova útulnosť vidieckeho štýlu v modernom prevedení. Pomôže vám tak vytvoriť príjemné a štýlové miesto na posedenia s rodinou či priateľmi.

V tvaroch nábytku prevažujú moderné rovné línie a hladké povrchy, oživené jemnými zakriveniami nožičiek a prečnievajúcimi rímsami, ktoré prinášajú do dizajnu nádych vidieckej estetiky. S touto tendenciou korešponduje aj zhotovenie z kvalitného masívneho dreva a podstava stola s dizajnovými nožičkami v tvare X.

Jedálenské stoličky vám vďaka príjemnému čalúneniu zaručia pohodlné sedenie. Vysoká vitrína s presklenými dvierkami a príborník zasa poskytnú dostatok úložného priestoru na riady či vaše obľúbené dekorácie.

Farebné prevedenie si môžete zvoliť zo širokého spektra odtieňov, ktoré ponúka vzorkovník. Tiež je možné farebné prispôsobenie vybraných častí nábytku, čo vám umožní osviežiť dizajn príjemným kontrastným odtieňom.

Obsah balenia

Dostupnosť do 2-6 týždňov

Od 419,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Genova

Podobné produkty Jedálenské zostavy

►Luxusné jedálenské zostavy ►Vidiecky štýlový nábytok ►Moderný štýlový nábytok ►Nábytok z masívu ►Kolekcia moderného nábytku CERDENA ►Drevo / Masív ►Voliteľná farebnosť ►Kolekcia klasického masívneho nábytku Genova