FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderná dizajnová jedálenská zostava Lyon z masívneho dreva

EM32269

Zostava nábytku Lyon vám pomôže vytvoriť z vašej jedálne štýlové moderné a útulné miesto na stretnutia s priateľmi či posedenia s rodinou.

V dizajne nábytku dominujú rovné línie a hladké povrchy, čo mu dodáva moderný vzhľad. Viditeľná štruktúra dreva vizuálne oživí rovné plochy. Atypická podstava stola zasa zabezpečuje výbornú stabilitu a zároveň dodá jedálni zaujímavý dekoračný prvok. Vitrína vám poskytne bohatý úložný priestor na riady či vaše obľúbené dekorácie a čalúnené stoličky zaručia komfort aj počas dlhšieho sedenia.

Veľkou výhodou jedálenskej zostavy Lyon je široké spektrum farebného prevedenia. Nábytok je vyrábaný na zákazku, na základe vašich konkrétnych požiadaviek. Základné siluety nábytku vám poskytnú čisté plátno pre vašu kreativitu, pri čom je možné zvoliť si nie len farebné prevedenie celého nábytku, ale aj jeho konkrétnych častí a zariadiť si tak jedáleň presne podľa vašich predstáv.

Obsah balenia

Dostupnosť do 2-6 týždňov

Od 489,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Lyon

Podobné produkty Jedálenské zostavy

►Luxusné jedálenské zostavy ►Moderný štýlový nábytok ►Nábytok z masívu ►Čalúnený - Poťahová látka ►Drevo / Masív ►Voliteľná farebnosť ►Kolekcia Lyon