FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Škandinávska moderná jedálenská zostava Nordica Nogal v hnedej orechovej farbe

EM32009

Jedálenská zostava Nordica Nogal vás očarí exkluzívnym vzhľadom orechové dreva so sofistikovanými čiernymi akcentami. Do vašej domácnosti vnesie harmonickú estetiku škandinávskeho štýlu.

Dizajn nábytku pôsobí moderným čistým dojmom. V siluete sa spájajú jednoduché rovné a zakrivené línie. Na hladkých plochách sa odvíjajú prírodné vzory dreva, v kontraste k čiernym výplniam políc a podstave stola.

Orechové drevo prináša do dizajnu luxusu. Je výnimočné nie len svojou hlbokou a bohatou tmavou hnedou farbou, no oceníte aj jeho tvrdosť a odolnosť, ktoré zabezpečia dlhodobú trvácnosť nábytku.

Škandinávsky štýl sa vyznačuje súladom minimalistického dizajnu s prírodnými materiálmi, ktoré prinášajú do kompozície teplý a útulný prvok. So zostavou Nordica Nogal bude vaša jedáleň pôsobiť štýlovým nadčasovým dojmom.

Obsah balenia

Dostupnosť do 2-6 týždňov

Od 139,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Nordica Nogal

Podobné produkty Jedálenské zostavy

►Luxusné jedálenské zostavy ►Moderný štýlový nábytok ►Luxusný škandinávsky nábytok ►Dizajnový nábytok ►Nábytok z masívu ►MDF ►Kov ►Čierna ►Hnedá ►Sivá ►Kolekcia moderného severského nábytku Nordica Nogal