FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderná škandinávska jedálenská zostava Nordica Nogal v orechovej hnedej farbe

EM32008

Jedálenská zostava Nordica Nogal v sebe spája moderný dizajn a naturálnu krásu. Táto kombinácia vnesie do vášho domova harmóniu škandinávskeho štýlu.

V dizajne dominuje orechové drevo, ktoré je obľúbené vďaka svojej tvrdosti a taktiež vizuálnym vlastnostiam. Nábytok z neho je nesmierne odolný a trvácny a zároveň dodá svojou výnimočnou bohatou a hlbokou tmavou hnedou farbou interiéru nádych luxusu.

V siluete nábytku rovné línie plynule prechádzajúce do kriviek a poloblúkov. Zostava tak pôsobí elegantným a uceleným dojmom. Teplé tóny dreva výborne dopĺňajú čierne akcentové prvky a sivé čalúnenie. Vaša jedáleň tak bude pôsobiť vďaka neutrálnej farebnosti nadčasovým dojmom.

Jedálenská zostava Nordica Nogal je skvelou voľbou pre tých, ktorí obľubujú jemný a harmonický škandinávsky dizajn inšpirovaný prírodou. Vďaka kvalitným materiálom vám bude tento nábytok robiť spoločnosť dlhé roky.

Obsah balenia

Dostupnosť do 2-6 týždňov

Od 229,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Nordica Nogal

Podobné produkty Jedálenské zostavy

►Luxusné jedálenské zostavy ►Moderný štýlový nábytok ►Luxusný škandinávsky nábytok ►Dizajnový nábytok ►Nábytok z masívu ►MDF ►Kov ►Čierna ►Hnedá ►Sivá ►Kolekcia moderného severského nábytku Nordica Nogal