FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderná škandinávska jedálenská zostava Nordica Nogal z orechového dreva

EM32007

Jedálenská zostava Nordica Nogal vás očarí krásou orechového dreva a moderným škandinávskym dizajnom. Vaša jedáleň sa tak zmení na harmonické miesto, kde sa zídu všetci priatelia či rodina.

Dizajnu dominuje bohatá, tmavá hnedá farba dreva. Orechové drevo je tiež vyhľadávané kvôli svojej tvrdosti a nábytok z neho má reputáciu vysokej kvality a odolnosti.

V zostave Nordica Nogal dopĺňa prírodný materiál čierna a sivá farba. Vzniká tak pre škandinávsky štýl typický farebný akcent, ktorý dodáva nábytku sofistikovaný vzhľad. V tvaroch nábytku dominujú rovné línie a jedálenská zostava tak pôsobí moderným minimalistickým dojmom, s drevom v hlavnej úlohe.

Prírodný charakter jedálne zdôrazníte pridaním živých zelených rastlín, ktoré ešte vyzdvihnú prirodzenú krásu dreva. Nábytok z kolekcie Nordica Nogal je vhodný pre milovníkov prírody, ktorí hľadajú kvalitný nábytok s moderným dizajnom.

Obsah balenia

Dostupnosť do 2-6 týždňov

Od 139,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Nordica Nogal

Podobné produkty Jedálenské zostavy

►Luxusné jedálenské zostavy ►Moderný štýlový nábytok ►Luxusný škandinávsky nábytok ►Dizajnový nábytok ►Nábytok z masívu ►MDF ►Kov ►Čierna ►Hnedá ►Sivá ►Kolekcia moderného severského nábytku Nordica Nogal