FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderná škandinávska jedálenská zostava Nordica Nogal v orechovej hnedej farbe

EM32006

Jedálenský zostava Nordica Nogal prinesie do vašej jedálne harmonickú súhru prírodných materiálov a moderného dizajnu, charakteristickú pre škandinávsky štýl.

Na prvý pohľad vás očarí krása orechového dreva v hlbokom a bohatom odtieni tmavej hnedej. Je obľúbené kvôli svojmu vzhľadu, ktorý dodá každej miestnosti nádych luxusu a tiež kvôli svojej pevnosti a odolnosti, ktorá zaručí dlhodobú trvácnosť nábytku.

Moderný dizajn kombinuje čisté rovné a zakrivené línie, ktoré sa spájajú v idylickej škandinávskej estetike s krásou dreva v hlavnej úlohe. Charakteristický farebný akcent prinášajú do dizajnu čierne a sivé prvky a v kombinácii s hlbokou hnedou farbou dotvárajú celkový sofistikovaný vzhľad jedálenskej zostavy.

Nábytok z kolekcie Nordica Nogal je vhodný pre tých, ktorí hľadajú spojenie moderného dizajnu s nadčasovým farebným prevedením v kvalitnom vyhotovení, ktoré vám bude slúžiť dlhé roky.

Obsah balenia

Dostupnosť do 2-6 týždňov

Od 229,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Nordica Nogal

Podobné produkty Jedálenské zostavy

►Luxusné jedálenské zostavy ►Moderný štýlový nábytok ►Luxusný škandinávsky nábytok ►Dizajnový nábytok ►Nábytok z masívu ►MDF ►Kov ►Čierna ►Hnedá ►Sivá ►Kolekcia moderného severského nábytku Nordica Nogal