FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderná škandinávska jedálenská zostava Nordica Clara v svetlej hnedej prírodnej farbe s tmavými detailmi

EM32005

Zostava Nordica Clara vám pomôže premeniť vašu jedáleň na harmonické miesto na príjemné stretnutia s vašimi priateľmi či rodinou. Kombinácia svetlej hnedej farby dreva a sivých odtieňov dodá priestoru štýlový škandinávsky nádych.

Dizajn pôsobí čistým dojmom a kombinuje rovné a zakrivené línie. Charakteristická svetlá hnedá farba dubového dreva vám pomôže priestor presvetliť. Tento materiál je tiež obľúbený vďaka svojej vysokej tvrdosti a odolnosti. Čalúnenie v svetlej sivej farbe vytvára príjemný vizuálny protipól k teplým odtieňom dreva. Čierne kovové časti zasa prinášajú nádych moderného industriálneho štýlu.

Jedálenská zostava Nordica Clara je tu pre tých, ktorí hľadajú kvalitný a dlhotrvácny nábytok s nadčasovým dizajnom. Univerzálne farebné prevedenie a čisté tvary nepodliehajú módnym trendom a prinesú do vášho domova harmonickú škandinávsku atmosféru.

Obsah balenia

Dostupnosť do 2-6 týždňov

Od 219,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Nordica Clara

Podobné produkty Jedálenské zostavy

►Luxusné jedálenské zostavy ►Moderný štýlový nábytok ►Luxusný škandinávsky nábytok ►Dizajnový nábytok ►Nábytok z masívu ►MDF ►Kov ►Čierna ►Hnedá ►Sivá ►Kolekcia moderného škandinávskeho nábytku Nordica Clara