FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderná škandinávska jedálenská zostava Nordica Clara s rozkladacím stolom

EM32004

Štýlová jedálenská zostava z kolekcie Nordica Clara v škandinávskom štýle s minimalistickým a moderným vzhľadom naplní váš jedálenský priestor útulnou a harmonickou atmosférou.

V dizajne dominuje kombinácia prírodnej svetlej hnedej farby dreva s čiernymi výplňami políc a čalúnením stoličiek. Táto kontrastná estetika pôsobí vďaka kombinácii neutrálnych odtieňov sofistikovaným dojmom, s čím korešpondujú aj čisté rovné línie nábytku. Siluetu ozvláštňujú zošikmené nožičky, ktoré sú obľúbeným prvkom v škandinávskom dizajne.

Nábytok je vyrobený z dubového dreva, ktoré je nesmierne pevné. Je vyhľadávané vďaka svojmu charakteristickému vzhľadu a teplej svetlej farbe a tiež vďaka svojej výbornej odolnosti a trvácnosti.

Ak hľadáte kvalitný nábytok s nadčasový dizajnom, jedálenská zostava Nordica Clara je pre vás ako stvorená. Nechajte sa očariť škandinávskou harmóniu a spojením s prírodou.

Obsah balenia

Dostupnosť do 2-6 týždňov

Od 219,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Nordica Clara

Podobné produkty Jedálenské zostavy

►Luxusné jedálenské zostavy ►Moderný štýlový nábytok ►Luxusný škandinávsky nábytok ►Dizajnový nábytok ►Nábytok z masívu ►MDF ►Hnedá ►Sivá ►Kolekcia moderného škandinávskeho nábytku Nordica Clara