FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderná škandinávska jedálenská zostava Vidar z orechového dreva v tmavej hnedej farbe

EM32000

Jedálenská zostava Vidar dodá vašej jedálni moderný škandinávsky štýl. Orechové drevo pôsobí luxusným dojmom a kombinácia zemitých prírodných farieb má nadčasový charakter.

Nábytok z kolekcie Vidar má modernú lineárnu siluetu s hladkými povrchmi, na ktorých dominuje farba a štruktúra masívneho dreva. Čierne výplne políc a kovové nožičky mu dodávajú nádych industriálneho štýlu a tiež vytvárajú pre škandinávsku estetiku typický farebný kontrast s prírodným materiálom

V tendencii naturálneho vzhľadu a univerzálnych farieb sa nesie aj dizajn stoličiek, ktoré majú poťah z ekokože. Dvojtónová kombinácia zostavu presvetlí a umiestnenie stoličiek v sivej a hnedej farbe vytvorí zaujímavý moderný vizuálny prvok.

Orechové drevo vám zaručí výbornú odolnosť a trvácnosť nábytku. Vďaka pomalému rastu ide o tvrdé drevo a v nábytkárstve je považované za jeden z najexkluzívnejších materiálov. Očarí vás tiež svojou bohatou a hlbokou tmavohnedou farbou, ktorá každej miestnosti vdýchne luxusný charakter.

Jedálenská zostava Vidar je skvelou voľbou pre tých, ktorý obľubujú harmonickú škandinávsku estetiku, prírodné materiály a zároveň chcú vniesť do svojej jedálne atmosféru moderného luxusu s použitím kvalitných materiálov.

Obsah balenia

Dostupnosť do 2-6 týždňov

Od 189,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Vidar

Podobné produkty Jedálenské zostavy

►Luxusné jedálenské zostavy ►Moderný štýlový nábytok ►Industriálny nábytok ►Luxusný škandinávsky nábytok ►Nábytok z masívu ►MDF ►Hnedá ►Sivá ►Kolekcia moderného nábytku v škandinávskom štýle Vidar