FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderná škandinávska jedálenská zostava Vidar z masívneho orechového dreva v tmavej hnedej farbe

EM31999

Jedálenská zostava Vidar spája prírodné materiály s moderným dizajnom v harmonickom škandinávskom štýle. Vašej domácnosti dodá nádych luxusu a oceníte aj kvalitné materiály a prevedenie.

Nábytok je vyrobený z masívneho orechového dreva, ktoré je považované za jeden z najexkluzívnejších materiálov. Vďaka pomalému rastu stromov je veľmi tvrdé a husté, vďaka čomu má orechový nábytok reputáciu dlhoročnej trvácnosti a vysokej odolnosti. Táto drevina vás tiež očarí svojou hlbokou a bohatou tmavou hnedou farbou, ktorá na prvý pohľad pôsobí luxusným dojmom.

Pre škandinávsky štýl je charakteristický výrazný farebný akcent k prírodným materiálom. V kolekcii Vidar ho poskytujú čierne výplne políc a kovové nožičky. V kombinácii s teplým odtieňom dreva pôsobia sofistikovaným dojmom neutrálnej farebnej palety. V tendencii naturálneho vizuálu sa nesú aj stoličky s poťahom z ekokože v sivej a hnedej farbe.

V jedálenskej zostave Vidar dominujú rovné línie a hladké povrchy, vďaka čomu pôsobí elegantným a moderným dojmom. Do priestoru vnesie prírodný prvok a je skvelou voľbou pre tých, ktorí hľadajú kvalitný masívny nábytok so súčasným dizajnom.

Obsah balenia

Dostupnosť do 2-6 týždňov

Od 159,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Vidar

Podobné produkty Jedálenské zostavy

►Luxusné jedálenské zostavy ►Moderný štýlový nábytok ►Luxusný škandinávsky nábytok ►Dizajnový nábytok ►Nábytok z masívu ►MDF ►Čierna ►Hnedá ►Sivá ►Kolekcia moderného nábytku v škandinávskom štýle Vidar