Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusná vintage sivá vitrína Dorothy so zdobenými dvierkami a zásuvkou s efektom vymytej farby 210 cm

MLV17730

Vitrína Dorothy prinesie do vašej jedálne či obývačky vidiecku útulnosť a pôvabný vintage charakter. Sivá farba pôsobí elegantným dojmom a poteší vás aj veľké množstvo úložného priestoru.

Vitrína má mohutnú siluetu s prečnievajúcou vrchnou doskou, ktorá vytvára ozdobnú rímsu. Jej zošikmené strany majú schodíkový dizajn, čo vytvára zaujímavý lineárny dekoratívny prvok. V spodnej časti sa nachádza jednoduchá obdĺžniková podstava. Lineárne tvary kontrastujú s elegantným zdobením dvierok, ktoré tvoria symetrické prepletajúce sa vlnovky.

Úložný priestor pozostáva zo skrinky so štyrmi policami, kde môžete vďaka preskleným dvierkam vystaviť vaše obľúbené dekorácie či knihy, ktoré budú zároveň chránené pred prachom. Oceníte tiež zásuvku v spodnej časti, ktorá vám poskytne uzavretý priestor na dôležité drobnosti. Zásuvka sa otvára pomocou dvoch visiacich kovových úchytiek v tmavej farbe. Z rovnakého materiálu je zhotovená aj úchytka na dvierkach doplnená o dlhé kované ornamentálne zdobenie.

Vitrína je vyrobená z mahagónového dreva, ktoré je veľmi tvrdé a odolné. Povrch pokrýva sivý náter s takzvaným washed efektom vymytej farby, ktorý prináša do dizaju nádych vintage štýlu. Interiér skrinky je biely, čo pomôže zvýrazniť vystavené predmety. Výplň dvierok je taktiež veľmi pevná, zhotovená z bezpečnostného skla.

Vitrína Dorothy je skvelým doplnkom do jedálne či obývačky vo vidieckom štýle. Môžete ju skombinovať s konferenčným stolíkom so zahnutými nožičkami, ktoré sa prepoja s dekórom dvierok, či s nábytkom v provensálskom štýle. Vhodné sú aj starožitne pôsobiace dekorácie, ktoré podčiarknu vintage nádych nábytku.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

2 099,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Podobné produkty Jedálenské vitríny

►Luxusné vitríny ►Luxusné jedálenské vitríny ►Vidiecky štýlový nábytok ►Vintage nábytok ►Provensálsky nábytok a francúzsky nábytok ►Provensálske jedálne ►Provensálske vitríny ►Provensálsky nábytok do kuchyne ►Obdĺžnikový ►Uzavrený ►So sklenými dvierkami ►Bez nožičiek ►So zásuvkami ►S poličkami ►Drevo / Masív - Mahagón ►MDF ►Sklo ►Sivá ►Drevo / Masív