Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderný dizajnový okrúhly jedálenský stôl Ygritte z burl dreva v naturálnej svetlej hnedej farbe 130 cm

EM32754

Jedálenský stôl Ygritte vás očarí naturálnou krásou dreva burl. Tento výnimočný materiál vytvára podmanivé prírodné obrazce, ktoré vynikajú vďaka modernej siluete s hladkými povrchmi. Stôl tak bude funkčným stredobodom vašej jedálne a dominantným dekoračným prvkom miestnosti zároveň.

V tvare nábytku dominujú striktné geometrické tvary, ktoré pôsobia moderný dojmom. Vrchná doska je okrúhla, s priemerom 130 cm, a poskytne tak stolovacie miesto pre 5 osôb. Je položená na mohutnej hladkej valcovitej nohe, ktorá je v spodnej časti ukončená okrúhlou podstavou, kopírujúcou tvar vrchnej dosky, so štyrmi nízkymi okrúhlymi nožičkami. Ladné krivky prinášajú do dizajnu eleganciu.

Stôl je vyrobený z dreva burl, ktoré mu dodáva jedinečný charakter. Tento materiál nedefinuje konkrétny typ stromu, ale spôsob rastu. Ide o drevo z nevypučaných výhonkov, ktoré sa prejavujú ako hrče na kmeni či konároch. Nakoľko ide o atypický rast, materiál je koncentrovanejší a tvrdší, čo sa prejavuje na odolnosti a trvanlivosti nábytku.

Je však vyhľadávaný najmä vďaka svojmu jedinečnému vizuálu s nepravidelnou kresbou a štruktúrou, ktorá zdobí aj povrchy stola Ygritte a robí z každého kusu unikátny originál. Drevo má príjemnú svetlú hnedú farbu so širokou variáciou odtieňov. Pôsobí teplým dojmom a do jedálne vnesie pocit útulnosti.

Stôl Ygritte môžete doplniť stoličkami s dreveným rámom a oválnou opierkou, ktorá sa vizuálne prepojí s jeho elegantnými krivkami. Hodí sa k nemu aj masívny príborník či komoda. Prírodnú krásu dreva pozdvihne dekorácia v podobe živej zelenej rastliny. Naturálny charakter nábytku z neho tiež robí ideálny kus do moderne zariadených chát či zrubov.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 509,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Jedálenské stoly

Podobné produkty Moderné jedálenské stoly

►Jedálenské stoly ►Moderný štýlový nábytok ►Nábytok z masívu ►Okrúhly ►S jednou nohou ►Hnedá ►Drevo / Masív ►Okrúhle jedálenské stoly ►Jedálenské stoly z dreva ►Moderné jedálenské stoly