Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný moderný rozkladací obdĺžnikový jedálenský stôl Vita Naturale s dizajnom čierneho mramoru 160 - 200 cm

EM32637

Jedálenský stôl Vita Naturale prinesie do vašej jedálne modernú eleganciu. Súčasný taliansky dizajn v kombinácii so sofistikovanou paletou tmavých odtieňov a mramorovým vizuálom dodá miestnosti štýlový centrálny prvok, ktorý bude jej ozdobou.

Stôl má minimalistickú siluetu s obdĺžnikovou vrchnou doskou a štyrmi hranatými nožičkami. Ich línia je zošikmená a vytvárajú tak zaujímavý prekrížený vizuál, ktorý dizajn oživí. Vrchná doska je rozkladacia. Dva bočné panely je možné od seba odtiahnuť a vysunie sa stredná časť. Dĺžku 160 cm je tak možné predĺžiť na 200 cm a poskytne vám stolovacie miesto pre 8 osôb.

Vrchná doska je vyrobená z porcelánu a zdobí ju luxusný dizajn mramoru. Na čiernom pozadí sa odvíja elegantná kresba kameňa v svetlých hnedých odtieňoch s prináša do dizajnu organický element. Porcelán vám ponúka pevný a odolný povrch, ktorý nie je náročný na údržbu..

S tónmi mramorového žilovania sa vizuálne prepája lakovanie nôh v orechovom hnedom odtieni. V nátere sú viditeľné rovné línie, ktoré imitujú vzor letokruhov a nadväzujú na naturálnu tendenciu kamenistého vizuálu vrchnej dosky. Nohy sú vyrobené z nehrdzavejúcej ocele a zaručujú výbornú stabilitu nábytku

Stôl je skvelým doplnkom do moderne zariadenej jedálne, kde prinesie nádych elegancie a luxusu. Tmavá farba pôsobí sofistikovaným dojmom a môžete ju doplniť stoličkami s tmavým drevom či čalúnením v naturálnych zemitých odtieňoch. Ak vás očarilo spojenie prírodných vizuálov a súčasného talianskeho dizajnu, objavte ďalší štýlový nábytok z rovnakej kolekcie Vita Naturale, ktorý nájdete v našej ponuke.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 629,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobný tovar v kategórií Jedálenské stoly

Podobné produkty Moderné jedálenské stoly

►Jedálenské stoly ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►Luxusný mramorový nábytok ►Obdĺžnikový ►Rozkladací ►S nožičkami ►Prekrížené nožičky ►Kov ►Čierna ►Hnedá ►Porcelán ►Obdĺžnikové jedálenské stoly ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale ►Rozkladacie jedálenské stoly ►Moderné jedálenské stoly