Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný sklenený rozkladací jedálenský stôl Vita Naturale s hnedou dizajnovou podstavou z orechového dreva 160 - 240 cm

EM32636

Jedálenský stôl Vita Naturale je elegantnou kompozíciou moderných materiálov s teplým nádychom dreva. Súčasný taliansky dizajn prinesie do vašej jedálne luxus a originálna podstava zasa dodá miestnosti dominantný dekoračný element.

Vrchná doska má dĺžku 160 cm a na jej okrajoch sa nachádzajú dva vysúvacie panely, ktoré umožňujú jej predĺženie na 200 cm a 240 cm. Pri úplnom rozložení vám tak stôl ponúka miesto pre 10 osôb.

Vrchná doska má jednoduchý obdĺžnikový tvar a je vyrobená z priehľadného bezpečnostného skla. Tento materiál je mimoriadne pevný, odolný a nenáročný na údržbu. Výborne korešponduje s rozťahovacím mechanizmom v lesklom chrómovom prevedení. V kombinácii so sklom tak vzniká ľahký a vzdušný dizajnový element, ktorý priestor vizuálne nezaťaží.

Dominantným prvkom stola je originálna podstava, vyrobená z pravej orechovej dyhy. Má bohatú svetlú hnedú farbu s jemnou kresbou letokruhov, ktorá dodáva drevu organický vzhľad. Vytvára pocit tepla a vyvažuje chladný moderný charakter vrchnej časti stola.

Podstava je zložená zo štyroch nôh. Každá noha má asymetrický štvoruholníkový tvar so zaoblenými rohmi. V centre stola sú všetky nohy prepojené a spodná časť tak vytvára avantgardný dekoratívny prvok, pripomínajúci krídla.

Stôl je ideálnou voľbou do minimalisticky zariadenej jedálne, ktorú ozdobí svojou nezvyčajnou siluetou a sofistikovanou kompozíciou materiálov. Dynamické línie podstavy pôsobia dojmom modernej elegancie a orechové drevo dodáva nábytku luxusný charakter. 

Môžete ho doplniť jedálenskými stoličkami v svetlých zemitých odtieňoch, alebo s modernými chrómovými nožičkami. Ak vás očaril súčasný taliansky dizajn, objavte ďalšie štýlové kúsky z rovnakej kolekcie Vita Naturale v našej ponuke. V prípade záujmu o iné farebné prevedenie nás kontaktujte.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 619,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobný tovar v kategórií Jedálenské stoly

Podobné produkty Moderné jedálenské stoly

►Jedálenské stoly ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►Nábytok zo skla ►Obdĺžnikový ►Rozkladací ►S nožičkami ►Drevo / Masív - Orech ►Sklo ►Hnedá ►Priehľadná ►Obdĺžnikové jedálenské stoly ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale ►Rozkladacie jedálenské stoly ►Jedálenské stoly z dreva ►Sklenené jedálenské stoly ►Moderné jedálenské stoly