Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný sklenený obdĺžnikový rozkladací jedálenský stôl Vita Naturale s hnedou orechovou podstavou 160 - 240 cm

EM32635

Jedálenský stôl Vita Naturale vás očarí kontrastnou kombináciou moderného skla a chrómu s naturálnym drevom. Súčasný taliansky dizajn prinesie do vašej jedálne nádych luxusu a minimalistickej elegancie, ktorá uchváti vašich hostí.

Vrchná doska má jednoduchý obdĺžnikový tvar a je vyrobená z bezpečnostného skla. To vám poskytuje odolný a ľahko udržiavateľný povrch. Vyrába sa temperovaním klasického skla, pri čom sa mení jeho vnútorná štruktúra a nadobudne mimoriadnu pevnosť. Je priehľadná a dizajn tak pôsobí vzdušným dojmom.

Na kratších stranách vrchnej dosky sú umiestnené dva panely, ktoré umožňujú jej predĺženie zo 160 cm na 200 cm a 240 cm. Pri úplnom rozložení stola tak vytvoríte miesto pre až 10 osôb. 

Rozťahovací mechanizmus plynie cez stred stola, paralelne z dlhšími hranami. Jeho chrómové prevedenie spoločne so sklom zdôrazňuje moderný charakter nábytku. Zrkadlové povrchy odrážajú svetlo a priestor vizuálne nezaťažia.

Podstavu tvoria štyri hranaté drevené nožičky, ktoré sú mierne zošikmené. Ich rovné línie a hladké povrchy korešpondujú s minimalistickým dizajnom vrchnej časti. Sú vyrobené z pravej orechovej dyhy v príjemnom naturálnom hnedom odtieni. Drevo prináša do kompozície pocit tepla a osobitý charakter.

Stôl sa hodí do minimalisticky zariadenej jedálne, kde bude vďaka svojej sofistikovanej kompozícii štruktúr elegantným centrálnym prvkom. Môžete ho skombinovať so stoličkami v neutrálnych zemitých odtieňoch, či s moderným lesklým nábytkom. Ak vás očaril súčasný taliansky dizajn, objavte ďalšie štýlové kúsky z rovnakej kolekcie Vita Naturale v našej ponuke. V prípade záujmu o iné farebné prevedenie nás kontaktujte.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 549,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobný tovar v kategórií Jedálenské stoly

Podobné produkty Moderné jedálenské stoly

►Jedálenské stoly ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►Nábytok zo skla ►Obdĺžnikový ►Rozkladací ►S nožičkami ►Drevo / Masív - Orech ►Sklo ►Hnedá ►Priehľadná ►Obdĺžnikové jedálenské stoly ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale ►Rozkladacie jedálenské stoly ►Jedálenské stoly z dreva ►Sklenené jedálenské stoly ►Moderné jedálenské stoly