Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný moderný rozkladací obdĺžnikový jedálenský stôl Vita Naturale s vrchnou doskou s dizajnom mramoru béžová 180 - 260 cm

EM32634

Jedálenský stôl Vita Naturale prinesie do vašej domácnosti luxus súčasného talianskeho dizajnu. Sofistikovaná paleta zemitých odtieňov pôsobí elegantným dojmom a striktné rovné línie dodávajú nábytku moderný charakter.

Vrchná doska má minimalistický obdĺžnikový tvar a na jej kratších stranách sa nachádzajú dva panely, vďaka ktorým je možné pôvodných 180 cm predĺžiť na 220 cm alebo 260 cm. Z stôl tak môžete usadiť až 10 osôb.

Vrchná doska je vyrobená z porcelánu, ktorý vám zaručí pevný povrch s nenáročnou údržbou. Zdobí ju exkluzívny mramorový dizajn. Na bielom pozadí sa odvíja naturálna kresba kameňa s odtieňoch hnedej a béžovej, ktorá robí zo stola dominantný dekoračný prvok miestnosti.

Zemité tóny výborne dopĺňa béžová podstava v odtieni šampanského. Táto farba, spolu s lesklým finišom, vytvárajú zlatý vizuál, ktorý v kombinácii s honosným mramorom zdôrazňuje luxusný charakter nábytku.

Podstava je vyrobená z nehrdzavejúcej ocele. Cez stred vrchnej dosky plynie rozkladací mechanizmus, na ktorý sa pripájajú dve nohy trojuholníkového tvaru. Smerom dole sa rozširujú a ich zošikmenie pôsobí dynamickým dojmom. Hladké povrchy skvele korešpondujú s minimalistickým tvarom vrchnej dosky, odrážajú svetlo a v kombinácii so svetlou farbou vám pomôžu priestor rozžiariť.

Stôl je ideálnym doplnkom do moderne zariadenej obývačky, kde chcete vniesť nádych luxusu. Môžete ho skombinovať so stoličkami v neutrálnych hnedých či béžových odtieňoch, alebo s výraznejšími zlatými dekoráciami či lustrom. Ak vás očaril elegantný taliansky dizajn, objavte ďalší jedinečný nábytok z rovnakej kolekcie Vita Naturale, ktorý nájdete v našej ponuke. V prípade záujmu o iné farebné prevedenie nás kontaktujte.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 729,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobný tovar v kategórií Jedálenské stoly

Podobné produkty Moderné jedálenské stoly

►Jedálenské stoly ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►Luxusný mramorový nábytok ►Obdĺžnikový ►Rozkladací ►S nožičkami ►Kov ►Biela ►Hnedá ►Béžová ►Porcelán ►Obdĺžnikové jedálenské stoly ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale ►Rozkladacie jedálenské stoly ►Moderné jedálenské stoly