Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný sklenený obdĺžnikový rozkladací stôl Forma Moderna s kovovou podstavou v lesklej šampanskej béžovej farbe 160 - 240 cm

EM32633

Jedálenský stôl Forma Moderna je spojením elegancie a moderného talianskeho dizajnu. Kombinácia skla a luxusnej svetlej zlatej farby pôsobí sofistikovaným dojmom a vytvorí vizuálne podmanivý stredobod miestnosti. Vrchná doska je rozkladacia a poskytne vám stolovacie miesto pre až 10 osôb.

Dizajnu dominuje štýlová podstava, vyrobená z nehrdzavejúcej ocele. Jej povrch pokrýva béžový lak v odtieni šampanského. Kombinácia tejto farby a lesklého finišu vytvára elegantnú svetlú zlatú farbu a tomuto modernému nábytku dodáva dotyk luxusu.

Pod vrchnou doskou je umiestnený rozťahovací mechanizmus, ktorý vytvára rovnú líniu, paralelnú s dlhšími hranami stola. Z jeho stredu vychádzajú dve dizajnové nohy v tvare U. Majú dynamický zošikmenú tvar s rovnými plochými stranami a ostrými uhlami. Kontrastným prvkom je poloblúkový výrez vo vrchnej časti nôh, ktorý zjemňuje lineárny dizajn.

Vrchná doska má minimalistický obdĺžnikový tvar. Je priehľadná, čo zameriava pozornosť na extravagantnú podstavu a vyrobená z bezpečnostného skla, ktoré vám zabezpečí odolný a na údržbu nenáročný povrch. Flexibilitu ponúkajú dva panely s dĺžkou 40 cm, umiestnené na kratších stranách stola, ktoré umožňujú vrchnú dosku predĺžiť zo 160 cm na 200 cm alebo 240 cm.

Stôl prinesie do vašej jedálne čistý a moderný dizajn. Sklenená vrchná doska priestor vizuálne nezaťaží a lesklá svetlá farba podstavy vám pomôže miestnosť presvetliť. Môžete ho skombinovať so stoličkami so zlatými nožičkami, čím zdôrazníte luxusný charakter nábytku. Objavte eleganciu súčasného talianskeho dizajnu s ďalšími kúskami z rovnakej kolekcie Forma Moderna, ktoré nájdete v našej ponuke. V prípade záujmu o iné farebné prevedenie nás kontaktujte.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 569,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Forma Moderna

Podobný tovar v kategórií Jedálenské stoly

Podobné produkty Moderné jedálenské stoly

►Jedálenské stoly ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►Nábytok zo skla ►Obdĺžnikový ►Rozkladací ►S nožičkami ►Kov ►Sklo ►Priehľadná ►Béžová ►Obdĺžnikové jedálenské stoly ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku v talianskom dizajne Forma Moderna ►Rozkladacie jedálenské stoly ►Sklenené jedálenské stoly ►Moderné jedálenské stoly