Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný sklenený okrúhly jedálenský stôl Vita Naturale s dizajovou zatočenou nohou z hnedého orechového dreva 130 cm

EM32632

Jedálenský stôl Vita Naturale prinesie do vašej domácnosti luxus a eleganciu. Moderný taliansky dizajn s jemným nádychom art deco štýlu robí z tohto nábytku pôvabný stredobod vašej jedálne. Vrchná doska s priemerom 130 cm poskytne stolovacie miesto pre päť až šesť osôb.

Dizajnu dominuje originálna noha, vyrobená z pravej orechovej dyhy. Drevo má príjemný svetlý hnedý odtieň a na povrchu je viditeľná subtílna kresba letokruhov, ktorá podčiarkuje prírodný charakter materiálu. Noha má valcovitý tvar, so zoštíhlenou strednou časťou a širšou podstavou. Obvod nohy zdobí vyrezávaný lamelový reliéf. Drážky majú poloblúkový tvar, čo korešponduje s celkovým okrúhlym tvarom stola a plynú smerom dole v elegantnej línii, zatáčajúcej sa okolo obvodu nohy. Vytvárajú tak originálny dynamický vizuál, ktorý sa stane ozdobou vašej jedálne.

Na vrchole nohy sa nachádza okrúhly kovový úchyt, na ktorom je uložená vrchná doska. Jeho zlatá farba výborne korešponduje s teplými tónmi dreva a zdôrazňuje luxusný charakter nábytku. V kombinácii s geometrickým lamelovým zdobením dodáva dizajnu nádych estetiky art deco štýlu.

Vrchná doska má jednoduchý okrúhly tvar s hladkým povrchom. Je priehľadná, čo dáva priestor naplno vyniknúť kráse podstavy. Bezpečnostné sklo vám poskytuje odolný povrch s nenáročnou údržbou. Vyrába sa temperovaním klasického skla, pri čom sa zmení jeho vnútorná štruktúra a nadobudne mimoriadnu pevnosť. Do dizajnu prináša moderný element.

Stôl sa hodí do priestorov zariadených v naturálnych svetlých odtieňoch, ktorým dodá dotyk elegancie a luxusu. Môžete ho doplniť čalúnenými stoličkami s metalickými zlatými nožičkami v art deco štýle. Sofistikovaná kombinácia dreva a skla pôsobí moderným dojmom a spraví zo stola dominantu vašej jedálne. Ak vás očaril súčasný taliansky dizajn, objavte ďalší štýlový nábytok z rovnakej kolekcie Vita Naturale v našej ponuke. V prípade záujmu o iné farebné prevedenie nás kontaktujte.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

2 339,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobný tovar v kategórií Jedálenské stoly

Podobné produkty Moderné jedálenské stoly

►Jedálenské stoly ►Art-deco nábytok ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►Nábytok z masívu ►Nábytok zo skla ►Okrúhly ►S jednou nohou ►Drevo / Masív - Orech ►Sklo ►Hnedá ►Priehľadná ►Okrúhle jedálenské stoly ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale ►Jedálenské stoly z dreva ►Sklenené jedálenské stoly ►Moderné jedálenské stoly