Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný moderný obdĺžnikový jedálenský stôl Vita Naturale z hnedého orechového dreva s bielou mramorovou vrchnou doskou 200 cm

EM32631

Jedálenský stôl Vita Naturale váš očarí sofistikovanou kombináciou dreva a mramoru, ktorá prinesie do priestoru elegantný prírodný prvok. Moderný taliansky dizajn dodá priestoru nádych luxusu a vrchná doska s dĺžkou 200 cm vám pomôže vytvoriť miesto na sedenie pre štyri až šesť osôb.

Stôl je vyrobený z kvalitnej pravej orechovej dyhy v prírodnej svetlej hnedej farbe. Jej povrch zdobí jemná kresba letokruhov, ktorá vytvára prirodzene pôsobiaci lineárny vzor. Drevo prinesie do priestoru pocit tepla a výborne korešponduje s naturálnym charakterom kresby kameňa na vrchnej doske.

Vrchná doska má obdĺžnikový tvar, ktorý zjemňujú zaoblené rohy. Hladké povrchy dodávajú nábytku moderný vzhľad a zošikmená bočná hrana pôsobí elegantným dojmom. Vrchná doska má porcelánový povrch, ktorý je odolný a ľahko udržiavateľný. Zdobí ho distingvovaný dizajn mramoru, ktorý prináša do kompozície luxusný prvok. Na bielom pozadí sa odvíja naturálna kresba kameňa v zemitých odtieňoch hnedej a sivej.

Vrchná doska je položená na dvoch nohách. Majú plochý tvar, s mierne zalomenou dlhšou stranou. Zaujímavým detailom je zdobenie v podobe vertikálneho pásu s drobným vyrezávaným geometrickým vzorom. Vytvára na nohách stola zaujímavú variáciu štruktúr a pridáva k naturálnej kresbe letokruhov sofistikovaný dotyk.

Stôl dodá modernej jedálni výrazný centrálny prvok. Mramorový dizajn pôsobí luxusným dojmom a drevo navodí v miestnosti útulnú atmosféru. Súčasný taliansky dizajn prinesie do miestnosti nadčasovú eleganciu. Môžete ho skombinovať s ďalším nábytkom z rovnakej kolekcie Vita Naturale, ktorý nájdete v našej ponuke. V prípade záujmu o iné farebné prevedenie nás kontaktujte.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 759,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobný tovar v kategórií Jedálenské stoly

Podobné produkty Moderné jedálenské stoly

►Jedálenské stoly ►Moderný štýlový nábytok ►Nábytok z masívu ►Luxusný mramorový nábytok ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►Drevo / Masív - Orech ►Biela ►Hnedá ►Porcelán ►Obdĺžnikové jedálenské stoly ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale ►Jedálenské stoly z dreva ►Moderné jedálenské stoly