Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný hnedý okrúhly jedálenský stôl Vita Naturale s otočný stredovým podnosom a chevronovým vzorom na vrchnej doske 150 cm

EM32629

Jedálenský stôl Vita Naturale bude štýlovým stredobodom vašej jedálne, ktorý okamžite upúta pozornosť. Moderný taliansky dizajn naplno využíva krásu dreva a prinesie do priestoru nádych luxusnej elegancie. Paleta naturálnych hnedých odtieňov dodá miestnosti pocit tepla a vrchná doska s priemerom 150 cm poskytne stolovacie miesto pre šesť osôb.

Jedálenský stôl má modernú siluetu, v ktorej dominujú elegantné krivky, v kontraste s lineárnymi dekoračnými prvkami. Vrchná doska je okrúhla a v jej strede sa nachádza tiež okrúhly vyvýšený podnos, ktorý je otočný a odnímateľný. Okrem praktickej funkcii pri servírovaní tak vytvára aj štýlový vrstvený dizajn. Noha stolíka má jednoduchý valcovitý tvar, ktorý zdobia dva oproti sebe umiestnené výrezy v tvare vysokého štíhleho trojuholníka. Tie sa vizuálne prepájajú s chevronovým vzorom na vrchnej doske.

Stôl je vyrobený z pravej orechovej dyhy v naturálnych hnedých odtieňoch. Noha stolíka má svetlú hnedú farbu a zdobí ju prirodzená kresba letokruhov, orientovaná vo vertikálnych líniách, ktoré zdôrazňujú moderný dizajn. Vrchná doska a otočný podnos sú zložené z diagonálne umiestnených častí v rozličných odtieňoch hnedej a vytvárajú elegantný chevronový vzor, ktorý je dominantou celého dizajnu.

Stôl sa vďaka svojej geometrickej siluete hodí do moderne zariadenej jedálne, kde dizajn vrchnej dosky prinesie elegantný dekoračný element. Môžete ho skombinovať s jedálenskými stoličkami s rámom v podobných odtieňoch či s čalúneným v naturálnych zemitých farbách. Drevo vdýchne miestnosti pocit útulnosti a prevedenie v réžii súčasného talianskeho dizajnu podčiarkuje luxusný charakter nábytku. Môžete tiež pridať ďalšie štýlové kúsky z rovnakej kolekcie Vita Naturale, ktoré nájdete v našej ponuke. V prípade záujmu o iné farebné prevedenie nás kontaktujte.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 669,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobný tovar v kategórií Jedálenské stoly

Podobné produkty Moderné jedálenské stoly

►Jedálenské stoly ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►Nábytok z masívu ►Okrúhly ►S jednou nohou ►Drevo / Masív - Orech ►Hnedá ►Okrúhle jedálenské stoly ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale ►Jedálenské stoly z dreva ►Moderné jedálenské stoly