Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný sklenený obdĺžnikový rozkladací jedálenský stôl Vita Naturale s orechovými hnedými nožičkami 180 - 225 - 270 cm

EM32628

Luxusný jedálenský stôl Vita Naturale prinesie do vašej jedálne sofistikované spojenie dreva a skla v modernom prevedení  súčasného talianskeho dizajnu. Vzdušný vizuál pôsobí elegantným minimalistickým dojmom a rozťahovací mechanizmus stola viditeľný pod vrchnou doskou, prináša do kompozície originálny vizuálny prvok s nádychom konštruktivizmu.

Vrchná doska stola má jednoduchý obdĺžnikový tvar s dĺžkou 180 cm. Pod ňou sa na oboch stranách nachádzajú vysúvacie časti s dĺžkou 45 cm, pomocou ktorých je možné stôl predĺžiť na 225 cm a 270 cm. V plnej dĺžke vám tak poskytuje stolovacie miesto pre desať osôb.

Vrchná doska je vyrobená z bezpečnostného skla, ktoré poskytuje odolný povrch s nenáročnou údržbou. Bezpečnostné sklo vzniká temperovaním klasického skla, pri čom sa zmení jeho vnútorná štruktúra a nadobudne mimoriadnu pevnosť. Zachová si čistý priehľadný vzhľad, vďaka čomu pôsobí dizajn vzdušným dojmom.

Vrchná doska sa pripája k podstave pomocou lesklých chrómových úchytov. Rozťahovací mechanizmus tvoria dve biele kolajničky. Medzi nimi sú umiestnené dve drevené dosky, ku ktorým sú prichytené predĺženia stola a pri jeho rozložení sa od seba oddialia. Podstava je ideálnym spojením funkčnosti a minimalistického lineárneho dizajnu.

Nožičky stola sú hranaté a smerom dole sa mierne zužujú. Sú zošikmené, čo pôsobí dynamickým dojmom. Majú rovnakú hnedú farbu ako vrchná časť podstavy a zdobí ich jemná kresba letokruhov. Sú vyrobené z kvalitného dyhovaného orechového dreva v príjemnom svetlom hnedom odtieni. Vytvárajú estetický kontrast k modernému sklu a chrómu. Drevo prináša do kompozície pocit tepla a útulnosti.

Jedálenský stôl je skvelou voľbou do minimalisticky zariadenej obývačky, kde vnesie naturálny prvok. Sklo je elegantné, priestor nezaťaží a bude pôsobiť ľahkým a vzdušným dojmom. Môžete ho skombinovať s doplnkami v svetlých zemitých odtieňoch, či so štýlovým lesklým nábytkom. Ak vás očaril súčasný taliansky dizajn, objavte ďalší luxusný nábytok z rovnakej kolekcie Vita Naturale v našej ponuke.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

2 149,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobný tovar v kategórií Jedálenské stoly

Podobné produkty Moderné jedálenské stoly

►Jedálenské stoly ►Moderný štýlový nábytok ►Nábytok zo skla ►Obdĺžnikový ►Rozkladací ►S nožičkami ►Drevo / Masív - Orech ►Sklo ►Hnedá ►Priehľadná ►Obdĺžnikové jedálenské stoly ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale ►Rozkladacie jedálenské stoly ►Jedálenské stoly z dreva ►Sklenené jedálenské stoly ►Moderné jedálenské stoly