Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný moderný rozkladací obdĺžnikový jedálenský stôl Oscurita s dizajnom čierneho mramoru 160 - 200 - 240 cm

EM32627

Jedálenský stôl Oscurita prinesie do vašej domácnosti moderný luxus. Súčasný taliansky dizajn spája elegantný mramor so sofistikovanou čiernou farbou. Stane sa majestátnym stredobodom vášho jedálenského priestoru a pri úplnom roztiahnutí poskytne stolovacie miesto pre desať osôb.

Jedálenský stôl má elegantnú siluetu, v ktorej dominujú pôvabné krivky. Vrchná doska má tvar obdĺžnika, zjemnený zaoblenými rohmi a mierne prehnutými stranami, s dĺžkou 160 cm. Pod ňou sú umiestnené dve menšie dosky s dĺžkou 40 cm, ktoré je možné vysunúť a predĺžiť tak vrchnú dosku na 200 cm alebo až 240 cm.

Vrchná doska je vyrobená z porcelánu, ktorý poskytuje pevný a ľahko udržiavateľný povrch. Má hladký povrch s matným finišom a zdobí ju exkluzívny dizajn mramoru, ktorý prinesie do priestoru nádych luxusu. Na čiernom pozadí sa odvíja jemné sivé žilovanie, vytvárajúce prirodzene pôsobiaci vzor.

Čierny mramor výborne dopĺňa podstava vyrobená z nehrdzavejúcej ocele, s čiernym živicovým náterom. Má tvar písmena U s výrazne zošikmenými hranatými nohami. Ich dramatické diagonálne línie vytvárajú estetický kontrast ku krivkám vrchnej dosky a prinášajú do dizajnu výrazný vizuálny element. V spodnej časti sa nachádza obdĺžnikový podstavec, ktorý v menšej mierke kopíruje tvar vrchnej dosky a zaručuje výbornú stabilitu nábytku.

Stôl Oscutita sa hodí do moderne zariadenej jedálne, kde prinesie svojím mramorovým vizuálom dotyk luxusu. Minimalistické čierne prevedenie pôsobí elegantným dojmom a výborne doplní nábytok v nadčasových bielych, sivých a čiernych tónoch. Ak  vás očaril sofistikovaný vizuál jedálenského stola Oscurita, objavte ďalší nábytok s moderným talianskym dizajnom v našej ponuke. V prípade záujmu o iné farebné prevedenie nás kontaktujte.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

2 099,00 € s DPH

Podobný tovar v kategórií Jedálenské stoly

Podobné produkty Moderné jedálenské stoly

►Jedálenské stoly ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►Luxusný mramorový nábytok ►Obdĺžnikový ►Oválny ►Rozkladací ►S nožičkami ►Kov ►Čierna ►Mramor ►Obdĺžnikové jedálenské stoly ►Oválne jedálenské stoly ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Rozkladacie jedálenské stoly ►Moderné jedálenské stoly