Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný moderný rozkladací obdĺžnikový jedálenský stôl Vita Naturale s doskou s bielym mramorovým dizajnom 160 / 200 / 240 cm

EM32626

Jedálenský stôl Vita Naturale je dokonalým spojením minimalistickej siluety s elegantnou kompozíciou štruktúr. Súčasný taliansky dizajn dodá vašej jedálni nádych luxusu a oceníte aj praktickú funkčnosť. Vrchnú dosku s dĺžkou 160 cm je možné z každej strany predĺžiť o 40 cm a pri úplnom rozložení tak získate stolovacie miesto pre 10 hostí.

Jedálenský stôl má minimalistický tvar, ktorý kombinuje rovné línie s elegantnými krivkami. Vrchná doskaobdĺžnikový tvar so zakrivenými dlhšími hranami. V strednej časti je najširšia a smerom k okrajom sa symetricky zužuje, čo vytvára zaujímavý dizajnový prvok. Predĺženia dosky sa plynule napájajú na túto siluetu a pri rozložení stola je tento originálny tvar ešte výraznejší.

Vrchná doska je vyrobená z porcelánu s výrazným lesklým finišom, ktorý v kombinácii s mramorovým dizajnom dodáva nábytku luxusný charakter. Na bielom pozadí sa odvíja elegantný naturálny vzor v príjemných zemitých odtieňoch hnedej a sivej. Svetlá farba a lesk vrchnej dosky vám pomôžu priestor presvetliť a vytvoria centrálny dekoračný prvok jedálne.

Vrchná doska je položená na jednej obdĺžnikovej nohe. Má plochý tvar a hladké povrchy, na ktorých vyniká kresba letokruhov. Je vyrobená z pravej orechovej dyhy v teplej svetlej hnedej farbe, výborne korešpondujúcej s mramorovou kresbou. Drevo nadväzuje na tendenciu prírodných štruktúr vrchnej dosky, vyvažuje chladný charakter kameňa a prináša do dizajnu pocit tepla.

V spodnej časti nohy sa nachádza jednoduchá obdĺžniková podstava, ktorá zaručuje maximálnu stabilitu. Je vyrobená z nehrdzavejúcej ocele v čiernej farbe, ktorá dodáva nábytku moderný dotyk.

Stôl osvieži modernú jedáleň elegantnou variáciou štruktúr. Biely mramor a bohatá hnedá farba dreva dodajú priestoru luxusný prvok, zatiaľ čo minimalistická silueta zachováva sofistikovaný vizuál. Ak vás očaril taliansky dizajn, spoznajte ďalší nábytok z rovnakej kolekcie Vita Naturale v našej ponuke. V prípade záujmu o iné farebné prevedenie nás kontaktujte.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

2 289,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobný tovar v kategórií Jedálenské stoly

Podobné produkty Moderné jedálenské stoly

►Jedálenské stoly ►Moderný štýlový nábytok ►Luxusný mramorový nábytok ►Obdĺžnikový ►Rozkladací ►S jednou nohou ►Drevo / Masív - Orech ►Kov ►Čierna ►Biela ►Hnedá ►Porcelán ►Obdĺžnikové jedálenské stoly ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale ►Rozkladacie jedálenské stoly ►Jedálenské stoly z dreva ►Moderné jedálenské stoly