Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný rozkladací obdĺžnikový jedálenský stôl Vita Naturale s bielou mramorovou doskou a hnedými drevenými nohami 180 / 230 cm

EM32625

Jedálenský stôl Vita Naturale vás očarí sofistikovanou kombináciou dreva a mramoru v elegantnom minimalistickom prevedení. Súčasný taliansky dizajn prinesie do priestoru nádych moderného luxusu a oceníte aj praktickú funkciu rozloženia, ktorá vám pomôže vytvoriť stolovacie miesto pre 10 osôb.

Stôl má minimalistickú siluetu, v ktorej dominujú striktné rovné línie a hladké povrchy. Vrchná doska je vyrobená z porcelánu a pod ňou je umiestnený rozkladací mechanizmus z pevných MDF dosiek. Porcelánové časti sa od seba odsunú a priestor medzi nimi vyplní tabuľa z MDF dosky. Vrchná doska s dĺžkou 180 cm sa tak predĺži na 230 cm.

Porcelánové časti majú lesklú bielu farbu s exkluzívnou sivou mramorovou kresbou, ktorá dodáva nábytku luxusný charakter. MDF dosky výborne dopĺňajú tento vizuál svojím bielym lesklým lakovaným povrchom a pri rozložení stola vytvoria štýlový stredový panel.

S lesklým svetlým dizajnom vrchnej časti kontrastujú nohy stola vyrobené z pravej orechovej dyhy. Majú hranatý tvar a výrazné zošikmené línie. Na hladkých povrchoch vyniká prirodzená kresba letokruhov dreva a v kombinácii s príjemnou svetlou hnedou farbou prinášajú do kompozície prírodný element a pocit tepla.

Jedálenský stôl je skvelou voľbou do moderne zariadenej obývačky, kde vynikne jeho minimalistická lineárna silueta. Miestnosti dodá nádych elegantného luxusu v modernom prevedení. Vďaka svojej kontrastnej estetike je nie len funkčným nábytkom, ale aj vizuálne dominantným elementom miestnosti. Ak vás očaril súčasný taliansky dizajn, objavte ďalší štýlový nábytok z rovnakej kolekcie Vita Naturale v našej ponuke. V prípade záujmu o iné farebné prevedenie nás kontaktujte.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 519,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobný tovar v kategórií Jedálenské stoly

Podobné produkty Moderné jedálenské stoly

►Jedálenské stoly ►Moderný štýlový nábytok ►Luxusný mramorový nábytok ►Obdĺžnikový ►Rozkladací ►S nožičkami ►Drevo / Masív - Orech ►MDF ►Biela ►Hnedá ►Porcelán ►Obdĺžnikové jedálenské stoly ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale ►Rozkladacie jedálenské stoly ►Jedálenské stoly z dreva ►Moderné jedálenské stoly