Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný moderný biely jedálenský stôl Forma Moderna s obdĺžnikovou mramorovou doskou a dizajnovou nohou 240 cm

EM32624

Jedálenský stôl Forma Moderna dodá vašej jedálni elegantný a vizuálne podmanivý centrálny prvok. Moderný taliansky dizajn prinesie do priestoru nádych luxusu a vrchná doska s dĺžkou 240 cm poskytne stolovacie miesto pre desať osôb.

Silueta stola je moderná a prevládajú v nej pôvabné zakrivené línie a hladké povrchy. Vrchná doska má tvar obdĺžnika s výrazne zaoblenými rohmi a jemne prehnutými dlhšími stranami. Je vyrobená z porcelánu, ktorý poskytuje odolný a na údržbu nenáročný povrch. Zdobí ju luxusný dizajn bieleho mramoru s žilovaním v zemitých odtieňoch hnedej a sivej. Lesklý finiš odráža svetlo a v kombinácii so svetlou farbou vám pomôže priestor rozžiariť.

Výrazný dekoračný element prináša do dizajnu noha stola. Má valcovitý tvar s okrúhlym pôdorysom. Smerom hore sa mierne zužuje a na stranách ju zdobia dva výrezy, ktoré sa tiahnu po celej výške. Majú zvlnené okraje a tento organický tvar pripomína prasklinu v kameni, čo konceptuálne nadväzuje na mramorový vizuál vrchnej dosky.

Noha stola je vyrobená z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele. Povrch pokrýva živicový náter v elegantnej bielej farbe. Tento plný odtieň zdôrazňuje moderný charakter nábytku a podstave dodáva avantgardný skulpturálny nádych.

Stôl je skvelou voľbou do jedální zariadených v svetlých odtieňoch. Mramor prinesie do priestoru pocit luxusu a silueta nábytku pôsobí dojmom sviežej modernej elegancie. Honosný vzhľad zdôraznia doplnky či stoličky s nožičkami v zlatom metalickom prevedení. Ak vás očaril sofistikovaný taliansky dizajn, objavte ďalšie štýlové kúsky z rovnakej kolekcie Forma Moderna v našej ponuke. V prípade záujmu o iné farebné prevedenie nás kontaktujte.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

2 009,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Forma Moderna

Podobné produkty Jedálenské stoly

►Jedálenské stoly ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►Luxusný mramorový nábytok ►Obdĺžnikový ►S jednou nohou ►Kov ►Biela ►Porcelán ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku v talianskom dizajne Forma Moderna